Έρχονται Χαλκιδική Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί! - Δείτε που θα μείνουν !!



Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Χαλκιδική θα συνεχίσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί.
 Το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ, προτιμά εδώ και χρόνια τις ελληνικές παραλίες και σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες μέρες αναμένεται να φτάσουν Σιθωνία Χαλκιδικής.
 Πιο συγκεκριμένα αναμένεται να περάσουν λίγες μέρες χαλάρωσης στο νησάκι Διάπορος απέναντι από τη Βουρβουρού στο δεύτερο πόδι.

 Σύμφωνα με πληροφορίες από 
ιδιοκτήτες ξενοδοχείων της Χαλκιδικής, το διάσημο ζευγάρι θα καταλύσει στην πρώην βίλα του εκλιπόντος επιχειρηματία και πρώην προέδρου του ΠΑΟΚ, Θωμά Βουλινού την οποία αγόρασε πέρυσι και ανακαίνισε Γάλλος επιχειρηματίας, ο οποίος κατασκευάζει και πολυτελές συγκρότημα παραθεριστικών κατοικιών.
 Η βίλα ανήκε στον Θωμά Βουλινό από τη δεκαετία του '80 οπότε και κατασκευάστηκε στο νησάκι Διάπορος και ήταν διάσημη για τη χλιδή και την πολυτέλειά της. Διαθέτει μια πανέμορφη ιδιωτική παραλία και πλήρεις βοηθητικές εγκαταστάσεις.
 Μετά τον θάνατο του πρώην προέδρου του ΠΑΟΚ, η βίλα των 500 τμ με τα εννέα υπνοδωμάτια και τα πέντε μπάνια τέθηκε προς πώληση  έναντι 6 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο τον Μάιο του 2013 η τιμή της έπεσε στα 4,5 εκατ. ευρώ. Η τελική τιμή στην οποία αγόρασε τη βίλα ο Γάλλος επιχειρηματίας δεν έγινε γνωστή.
Δείτε φωτογραφία από το γραφικό νησάκι που θα καταλύσουν: 
voria.gr
Νεότερη Παλαιότερη