Τους έγκλειστους μεταλλωρύχους της Χαλκιδικής, επισκέφθηκε αντιπροσωπεία από Το Ποτάμι


Εμφάνιση Επίσκεψη Χριστίνας Ταχιάου.jpg


Σήμερα το πρωί, έγινε επίσκεψη της βουλευτού Θεσσαλονίκης με Το Ποτάμι, Χριστίνας Ταχιάου στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής, όπου
ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους των εργαζομένων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας, για τις διεκδικήσεις τους και την εξέλιξη του αγώνα που δίνουν για να ξανακερδίσουν την δουλειά τους, ενώ συναντήθηκε με τους έγκλειστους για 12η μέρα μεταλλωρύχους.
Η κ. Ταχιάου, δήλωσε πως το Ποτάμι ΄πρεσβεύει πως η νομιμότητα και η δικαιοσύνη στη χώρα, πρέπει να επιβάλλονται από τα αρμόδια όργανα στη χώρα, που στη προκειμένη περίπτωση είναι το Συμβούλιο της Επικρατείας, το οποίο έχει εκδώσει έως τώρα 11 αποφάσεις που δικαιώνουν την επένδυση στη Μεταλλευτική δραστηριότητα στη Β. Χαλκιδική.
"Δεν μπορεί Υπουργοί ενός ευνομούμενου κράτους να αγνοούν τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις και να παίζουν προεκλογικά πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες Ελλήνων εργαζομένων" ανέφερε η Χριστίνα Ταχιάου, στους συγκεντρωμένους  μεταλλωρύχους, που συμπαρίστανται καθημερινά στους 168 έγκλειστους συναδέλφους τους, που για 12 μέρα σήμερα παραμένουν στα βάθη της στοάς 59, διεκδικώντας το δικαίωμα στην εργασία.
Εμφάνιση Επίσκεψη Χριστίνας Ταχιάου.jpg

Εμφάνιση Επίσκεψη Χριστίνας Ταχιάου_2.jpg
Νεότερη Παλαιότερη