Κλειστή λωρίδα στον Περιφερειακό από σήμερα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αποκλεισμός μιάς λωρίδας κυκλοφορίας στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης θα ισχύουν από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες καθώς θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:
-Κοπή χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός στο οδικό τμήμα μεταξύ του κόμβου Αεροδρομίου- Νέων Μουδανιών (Α/Κ Κ12) και του κόμβου Επταπυργίου (Α/Κ Κ7) με κατεύθυνση δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 9:00 π.μ. για τις εργασίες με κατεύθυνση δυτικά.
-Αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, εργασίες κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης, στο οδικό τμήμα μεταξύ του κόμβου Επταπυργίου(Α/Κ Κ7) και του κόμβου Αεροδρομίου- Νέων Μουδανιών (Α/Κ Κ12) με κατεύθυνση ανατολικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης θα είναι στις 6:00 π.μ. για τις εργασίες με κατεύθυνση ανατολικά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη