«Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία»- Τελετή βράβευσης μαθητών στη Θεσσαλονίκη


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος στη Θεσσαλονίκη η τελετή βράβευσης των αριστούχων αποφοίτων των Νομών Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Έβρου και Ροδόπης, καθώς και 13 αριστούχων από τους νομούς Δωδεκανήσου, Κυκλάδων, Λέσβου και Χίου που φοιτούν στα Πανεπιστήμια της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Eurobank, «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία». 
Σε μια ζεστή και συγκινητική ατμόσφαιρα, βραβεύθηκαν στις 5 Δεκεμβρίου 2016, παρουσία των οικογενειών τους, οι αριστούχοι μαθητές που διακρίθηκαν φέτος για τις υψηλές επιδόσεις τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις.
 Για 14η χρονιά, η Eurobank, υλοποιεί με συνέπεια το πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία», το οποίο έχει καθιερωθεί ως θεσμός με μεγάλη αναγνώριση μέσα από την βράβευση 16.000 μαθητών και μαθητριών από όλη την Ελλάδα. 
Το πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» ξεκίνησε το 2003 και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές και διαχρονικές δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Eurobank, ο οποίος εδώ και χρόνια έχει επιλέξει να εστιάσει την κοινωνική του δράση σε τομείς που συνδέονται με τη νέα γενιά και τις προσπάθειές της για μάθηση και διάκριση και συγκεκριμένα στους τομείς της Παιδείας, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Καινοτομίας και της Νεανικής Επιχειρηματικότητας.
Κύριος σκοπός του προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» είναι η επιβράβευση της προσπάθειας των νέων για την κατάκτηση της γνώσης και η αναγνώριση των ικανών και των άξιων που αποτελούν προοπτική και εγγύηση για το μέλλον. Διανύοντας τη δεύτερη δεκαετία διεξαγωγής του, το πρόγραμμα αυτό αποτυπώνει τη σταθερή απόφαση της Eurobank να στηρίζει, διαχρονικά, τις μακροπρόθεσμες πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης και αντανακλά τη βούλησή της για διατήρηση στέρεων και μακρόπνοων δεσμών εμπιστοσύνης με την κοινωνία.


Στο πλαίσιο του προγράμματος, το οποίο αφορά όλους τους μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου, η Eurobank επιβραβεύει κάθε χρόνο τον αριστούχο απόφοιτο που συγκέντρωσε τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σε κάθε ένα από τα 1.750 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας.  
Η επιβράβευση του κάθε αριστούχου συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Ζουράρις, ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, ο Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καράογλου, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Ανάργυρος Πατακάκης, ο Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης για θέματα Ανάπτυξης Πέτρος Λεκάκης καθώς και άλλοι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης. Παρέστησαν επίσης η Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης Θεοδώρα Χασεκίδου-Μάρκου, η Σχολική Σύμβουλος Πληροφορικής Ανατολικής Μακεδονίας Ελένη Μπαμπαλώνα, ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Πάρις Μπίλλιας, το μέλος του ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Αμπατζίδης, ο Πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Μακεδονίας της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων Απόστολος Αιγυπτιάδης, ο Γενικός Διευθυντής Τεχνόπολις Θεσσαλονίκης Μιχάλης Χαβούζης, καθώς και πολλοί παράγοντες της οικονομικής και κοινωνικής ζωής του Νομού.
Ο υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Ζουράρις ανέφερε ότι στη δύσκολη αυτή περίοδο, είναι η νέα γενιά αυτή που μπορεί να αλλάξει τα πράγματα και να προσβλέπει σε ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον για όλη την Ευρώπη. Απευθυνόμενος στους νέους, τους προέτρεψε να αλλάξουν την κατάσταση που τους παρέδωσε η προηγούμενη γενιά, με όχημα την αριστεία και την διαρκή προσπάθεια.
Στην ομιλία του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας σημείωσε ότι για μια ακόμα χρονιά η Eurobank βραβεύει τους πρώτους μαθητές, αποδεικνύοντας ότι εκτός από μεγάλη τράπεζα είναι ένας οργανισμός με ευαισθησίες που επιστρέφει μέρισμα στην κοινωνία. Συνεχάρη και ευχαρίστησε την Τράπεζα που στέκεται πάντα δίπλα στους κοινωνικούς και οικονομικούς της εταίρους, δημιουργώντας ένα περιβάλλον συνεργασιών δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.
Ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας Ανάργυρος Πατακάκης, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, συνεχάρη την Τράπεζα για το σημαντικό αυτό πρόγραμμα που προάγει την Παιδεία. Απευθυνόμενος προς τους αριστούχους τόνισε ότι η επιβράβευση αποτελεί ανταμοιβή των κόπων των ίδιων και των οικογενειών τους, ενώ σημείωσε ότι οι νέοι με αυτές τις αξίες μπορούν να κάνουν την Ελλάδα καλύτερη.
Τέλος, ο Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης για θέματα Ανάπτυξης Πέτρος Λεκάκης ευχαρίστησε την Τράπεζα για την βράβευση των αριστούχων μαθητών που συνεχίζεται επί 14 χρόνια. Συνεχάρη τους νέους και τους προέτρεψε να μην απογοητεύονται από την οικονομική κρίση αλλά να κυνηγούν τα όνειρά τους, να θέτουν στόχους και να τους πετυχαίνουν.
Χαιρετισμούς απέστειλαν ο Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης, ο Δήμαρχος Κασσάνδρας Βασίλειος Κυρίτσης και ο Πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Νεάπολης-Συκεών Μιχάλης Βουλγαρίδης, συγχαίροντας τα παιδιά για τη σημαντική διάκρισή τους καθώς και την Τράπεζα για την πρωτοβουλία της να βραβεύσει τους άξιους μαθητές.
Παράλληλα, τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στα σχολεία απ’ όπου αποφοίτησε ο αριστούχος μαθητής με τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση του κάθε Νομού, ο οποίος ήταν πάνω από 17.500 μόρια για τα Γενικά Λύκεια ή 1.750 για τα Επαγγελματικά. Συγκεκριμένα, στο Νομό Θεσσαλονίκης στο 1ο Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο Αμερικάνικου Κολλεγίου "Ανατόλια", το οποίο βραβεύθηκε για την αριστούχο μαθήτρια Ελένη Μάνθου και στο 1o ΕΠΑΛ Κουφαλίων για τον Κωνσταντίνο Μπουνάτσο, στο Νομό Χαλκιδικής στο Γενικό Λύκειο Νέων Μουδανιών για τη Παναγιώτα Πασσαλή, στο Νομό Σερρών στο 5ο Γενικό Λύκειο Σερρών για την Αναστασία – Ειρήνη Σαράφη, στο Νομό Δράμας στο 1ο Γενικό Λύκειο Δράμας για την Ελισάβετ Χαραλαμπίδου, στο Νομό Έβρου στο 4ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης για τον Σταμάτιο Χονδρογιώργο, στο Νομό Καβάλας στο 5ο Γενικό Λύκειο Καβάλας για τον Αντώνιο Ορφανίδη, στο Νομό Ξάνθης στο 3ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης για τον Ιωάννη Παπαϊωάννου, καθώς και στο Νομό Ροδόπης στο 1ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής για την Αλεξάνδρα Πεταλωτή. 
Τέλος, στην ομιλία της, η Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και Επικεφαλής Τομέα Δικτύου Καταστημάτων Βορείου Ελλάδος, κα Ντίνα Παπαποστόλου τόνισε ότι «Το πρόγραμμα αυτό, μέσα από την μακρόχρονη πορεία του αλλά και την μεγάλη ανταπόκριση που γνωρίζει, έχει κατακτήσει κεντρική θέση στην κοινωνική δράση του Ομίλου μας. Κυρίως όμως έχει κερδίσει την εκτίμηση και την αναγνώριση των τοπικών κοινωνιών και όλων όσων συμμετέχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία. Μέσα από τα παιδιά που σήμερα βραβεύουμε, μαθαίνουμε και εμείς οι μεγαλύτεροι και παρακολουθώντας την πορεία τους, διαπιστώνουμε πως η σημασία της προσπάθειας για την κατάκτηση της γνώσης, η σημασία της επιβράβευσης, η ευγενής άμιλλα, η αξιοκρατία, η αριστεία, η επιμονή και η υπομονή είναι αξίες που όχι μόνο παραμένουν διαχρονικές αλλά αποτελούν πηγή έμπνευσης και κινητήριο δύναμη για τη νέα γενιά. Αντίστοιχα, και για εμάς στην Eurobank αυτές οι ίδιες αξίες είναι η δική μας πηγή έμπνευσης, γνώμονας της δικής μας καθημερινής προσπάθειας και αποτελούν πρότυπο της συνολικής μας παρουσίας.
Στις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στη χώρα μας, εμείς στη Eurobank πιστεύουμε ότι η συνέχιση και η υποστήριξη τέτοιων πρωτοβουλιών είναι αναγκαία περισσότερο από ποτέ και αποτελεί ένα ακόμα δείγμα των δεσμεύσεών μας απέναντι στην ελληνική κοινωνία και ειδικά στη νέα γενιά που είναι το μέλλον και η προοπτική της». 
Τα βραβεία της Eurobank για τους νομούς Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Έβρου και Ροδόπης, καθώς και των νομών Δωδεκανήσου, Κυκλάδων, Λέσβου και Χίου, έλαβαν οι εξής:
Χρυσοβαλάντης Ακριτίδης από το 1o ΕΠΑΛ Σερρών 
Ελένη Αλέκου από το 2ο Γενικό Λύκειο Ελευθέριου Κορδελιού
Μαρία Αλεξίου από το 1ο Γενικό Λύκειο Θέρμης
Αλεξάνδρα Αλεξίου από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο Αριστοτέλειου Κολλεγίου Θεσσαλονίκης
Αγγελική Μαρία Αμπατζίδη από το Καλλιτεχνικό Σχολείο Αμπελοκήπων
Σοφία Ανανιάδη από το Πειραματικό Γενικό Λύκειο Πανεπιστημίου Μακεδονίας
Νικόλαος Ανδρεάδης από το 3ο Γενικό Λύκειο Χορτιάτη
Διονύσιος Αντωνιάδης Λειβαδάς από το 1ο Γενικό Λύκειο Τριανδρίας
Αθανάσιος Αποστολίδης από το 1ο Γενικό Λύκειο Συκεών
Αικατερίνη Αποστολίδου από το 2ο Γενικό Λύκειο Εχεδώρου 
Λάμπρος Αποστολόπουλος από το 2ο Γενικό Λύκειο Ορεστιάδας
Σοφία Αργυρίου από το 12ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Μαρία Βαλικίδη από το 4ο Γενικό Λύκειο Σταυρούπολης
Παύλος Βασιλειάδης από το 2o ΕΠΑΛ Δράμας
Αναστασία Βασιλειάδου από το 4ο Γενικό Λύκειο Δράμας
Σταυρούλα Βενιώτη από το Γενικό Λύκειο Αγίου Γεωργίου Θεσσαλονίκης
Ειρήνη Βεργή από το 30ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Βασιλική Βιτανιώτη από το 1ο Γενικό Λύκειο Νέας Μηχανιώνας
Κυριακή Γαλοπούλου από το 3ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής
Αλεξάνδρα Γεωργιάδου από το 1o ΕΠΑΛ Λαγκαδά
Μαρία Γιαμουρίδου από το Γενικό Λύκειο Νέας Μαδύτου
Άρης Γιαννούκος από το 5ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Αικατερίνη Γκιόκα από το Γενικό Λύκειο Φερών Έβρου
Στυλιανή Γκλαβέρη από το Γενικό Λύκειο Αξιού 
Χρήστος Γούλας από το 1ο Γενικό Λύκειο Ωραιοκάστρου
Γεώργιος Γραμματίκογλου από το Γενικό Λύκειο Κρηνίδων Καβάλας
Γρηγόριος Γρεβεντόπουλος από το Ιδιωτικό ΕΠΑΛ Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής 
Φωτεινή Δερμίκη-Γκάνα από το 1ο Γενικό Λύκειο Θερμαϊκού
Στέλιος Δημουλιάς από το Αρσάκειο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Αγγελική Διαμάντη από το 18ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Αναστασία Δουγαλή από το 14ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Θέμις Δούκα από το 1ο Γενικό Λύκειο Αμπελοκήπων
Νίκη Δουμπά από το 2ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης
Δημήτριος Δρόλιας από το 1ο Γενικό Λύκειο Ελευθέριου Κορδελιού
Μαρία Ελευθεριάδη από το 1ο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης 
Χρήστος – Μάριος Ευθυμίου από το Γενικό Λύκειο Διδυμότειχου
Μαγδαληνή Ζαφειρίου από τις Λυκειακές Τάξεις Γυμνασίου Σημάντρων Χαλκιδικής
Αναστασία Ζαχαρικού από το 3ο Γενικό Λύκειο Πολίχνης
Ελένη Ζετσίδου από το Γενικό Λύκειο Ασσήρου Θεσσαλονίκης
Άννα Ζήση από το Γενικό Λύκειο Πολυγύρου
Μαρία Ζησιμοπούλου από το Γενικό Λύκειο Μίκρας
Νικολέτα – Μαρκέλα Ηλιακοπούλου από το 1ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης
Βασιλεία Θεοδώρου από το 1ο Γενικό Λύκειο Χορτιάτη
Απόστολος – Στέφανος Ιωαννίδης από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο "Ελληνικού Κολλεγίου" Θεσσαλονίκης
Απόστολος Ιωσηφίδης από το 7ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς
Αλίκη Καϊκή από το 3o Γενικό Λύκειο Εχεδώρου 
Άννα Καλογερούδη από το 1ο Γενικό Λύκειο Κουφαλίων Θεσσαλονίκης
Ιωάννα Καλογιαννίδου από το 2ο Γενικό Λύκειο Χορτιάτη
Ζήσης Καμμάς από το 3ο Γενικό Λύκειο Σερρών
Στυλιανή Κανέλλη από το 2ο Γενικό Λύκειο Σταυρούπολης
Ελισσάβετ Καραδρακόντη από το 2ο Γενικό Λύκειο Καβάλας
Αθηνά Καρακούση από το Γενικό Λύκειο Αλιστράτης Σερρών
Ισίδωρος Καραμανίδης από το Iδιωτικό Γενικό Λύκειο Ελληνογαλλικής Σχολής "Καλαμαρί"
Μαρία Καραμανίδου από το 3ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης
Βαΐα Καραπέπερα από το 4ο Γενικό Λύκειο Σερρών
Γεώργιος Καρασακαλίδης από το Γενικό Λύκειο Σταυρούπολης
Άννα Καραστεργίου από το 1ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς
Παναγιώτης Καρελής από το Γενικό Λύκειο Νέου Σκοπού Σερρών
Μαρία Βασιλική Κάσσου από το 2o ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης
Γεωργία Κατσαρού από το 2ο Γενικό Λύκειο Ωραιοκάστρου
Αλίνα Κωνσταντίνα Κατσίκη από το 23ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Θεοφανία Κατσιμίγα από το 2ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής
Βασίλειος Κεραμιδάς από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης "Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη"
Ειρήνη Κηρκοπούλου από το 2ο Γενικό Λύκειο Αμπελοκήπων
Ιωάννης Κοντός από το Μουσικό Σχολείο Σερρών
Συμεών Κορσαββίδης από το 2o Εσπερινό ΕΠΑΛ Καβάλας
Νικόλαος Κορτέσης από το ΕΠΑΛ Αρναίας Χαλκιδικής
Παράσχος Κουκούδης από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο "Αμερικανική Γεωργική Σχολή"
Χρυσούλα Κούτκου από το ΕΠΑΛ Νέας Ζίχνης Σερρών
Κωνσταντίνος Κουτσούλας από το 7ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Άγγελος Κρέκα από το 1o ΕΠΑΛ Ελευθέριου Κορδελιού
Νικόλαος Κυπαρισσούδης από το 1o ΕΠΑΛ Διδυμότειχου 
Μιχαήλ Κυρτσόπουλος από το 1ο Γενικό Λύκειο Ορεστιάδας
Μαρία Κωνσταντινίδου από το 4o ΕΠΑΛ Καβάλας
Ευδοξία Λαγοπούλου από το 19ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Ζήσης Λαμπρόπουλος από το Γενικό Λύκειο Νέας Περάμου Καβάλας
Ελένη Λιουτά από το Γενικό Λύκειο Ευκαρπίας
Γεώργιος Μακρής από το ΕΠΑΛ Βασιλικών Θεσσαλονίκης
Ελένη Μάνθου από το 1ο Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο Αμερικάνικου Κολλεγίου "Ανατόλια"
Αποστολία Μαρίτα από το Γενικό Λύκειο Ποδοχωρίου Καβάλας
Εριέττα Μάρκου από το Γενικό Λύκειο Πεύκων Θεσσαλονίκης
Σοφία Μαρωνίδου από το 3ο Γενικό Λύκειο Ευόσμου
Χριστίνα Μαυρίδου από το 1ο Γενικό Λύκειο Νεάπολης
Παρμενίων Μαυρικάκης από το 20ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Αναστασία Ιωάννα Μαυροματίδου από το 1ο Γενικό Λύκειο Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης
Βασίλειος Μαύρος από το Γενικό Λύκειο Αρναίας Χαλκιδικής
Αλεξάνδρα Μαύρου από το 24ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Μαρία Μελίτου από το Γενικό Λύκειο Ροδολίβους Σερρών
Αλεξάνδρα Ειρήνη Μητονίδου από το 1o ΕΠΑΛ Σίνδου
Ιωάννα Μιζάκου από το 2ο Γενικό Λύκειο Ευόσμου
Γεώργιος – Παναγιώτης Μικρόπουλος από το 4ο Γενικό Λύκειο Ευόσμου
Ιωάννα Μοσχίδου από το 1ο Γενικό Λύκειο Καβάλας
Σάββας Μόσχου από το 5ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς
Ιωάννα Μουράτι από το Γενικό Λύκειο Λαγκαδά
Χριστίνα Μουτάφη από το 2ο Γενικό Λύκειο Θέρμης
Θεοδώρα Μπαλάτσιου από το 1o ΕΠΑΛ Ορεστιάδας
Δημήτριος Μπαμπατζάνης από το 1ο Γενικό Λύκειο Πολίχνης
Αικατερίνη Μπάρμπα από το Γενικό Λύκειο Πεντάπολης Σερρών
Ελένη Μπαρμπάνη από το 1ο Γενικό Λύκειο Πανοράματος
Αλεξάνδρα Μπεκιαρίδου από το Γενικό Λύκειο Προβατά Σερρών
Αθηνά Μπιμπίκου από το 7o ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης
Μαρία Μπότσα από το 3ο Γενικό Λύκειο Δράμας
Δήμητρα Μπούγια από το Γενικό Λύκειο Ορμύλιας Χαλκιδικής
Κωνσταντίνος Μπουνάτσος από το 1o ΕΠΑΛ Κουφαλίων
Πέτρος Μπρανίδης από το 2ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης
Χριστίνα Μυλωνά από το 1o ΕΠΑΛ Δοξάτου Δράμας
Ιωάννης Μυλωνάς από το 2ο Γενικό Λύκειο Θερμαϊκού
Νικόλαος Νικολής από το 1ο Γενικό Λύκειο Ευόσμου
Αθανάσιος Νικολούδης από το 1ο Γενικό Λύκειο Βασιλικών Θεσσαλονίκης
Σμαράγδα Ντόνα από το 1ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Χρήστος Ξανθόπουλος από το Γενικό Λύκειο Χρυσούπολης
Κυριακή Οθωναίου από το 3ο Γενικό Λύκειο Καβάλας
Αθανάσιος – Ειρηναίος Οικονομίδης από το Γενικό Λύκειο Σκουτάρεως Σερρών
Αντώνιος Ορφανίδης από το 5ο Γενικό Λύκειο Καβάλας
Παύλος Ουρουμίδης από το 4ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Σωκράτης Πάγκος από το 10ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Παναγιώτα Παναγιώτογλου από το Γενικό Λύκειο Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής
Αγγελική Παπαβασιλείου από το Γενικό Λύκειο Ιάσμου Ροδόπης
Χαράλαμπος Παπαδάκης από το 1ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης
Χρήστος Παπαδόπουλος από το Γενικό Λύκειο Καλλιθέας Θεσσαλονίκης
Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος από το 1ο ΕΠΑΛ Αγ. Αθανασίου Θεσσαλονίκης
Ανδρονίκη Παπαδοπούλου από το 2ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς
Ιωάννης Παπαϊωάννου από το 3ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης
Παναγιώτα Ελπίδα Παπαλιού από το 3ο Γενικό Λύκειο Αμπελοκήπων
Μαριάννα Παπαμόσχου από το 32ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Δέσποινα Παπαρούνη από το 1ο Γενικό Λύκειο Επανομής
Όλγα Παπαφλωράτου από το Εσπερινό ΕΠΑΛ Σταυρούπολης
Αθανάσιος Παρασκευάς από το Μουσικό Σχολείο Δράμας
Δημήτριος Παρθενιάδης από το ΕΠΑΛ Nέων Μουδανιών
Παναγιώτα Πασσαλή από το Γενικό Λύκειο Νέων Μουδανιών
Σουλτάνα Πατζωνίδου από το Γενικό Λύκειο Δοξάτου Δράμας
Βασίλειος Παυλίδης από το 2ο Γενικό Λύκειο Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης
Αλεξάνδρα Πεταλωτή από το 1ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής
Αθανάσιος Πιττάκης από το 4ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς
Ανέστης Φοίβος Πολυχρονίδης από το Πειραματικό Σχολείο Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Μιχαέλα Πορτσάκη από το 2ο ΕΠΑΛ Ευόσμου
Βικτωρία Ποτούπνη από το 27ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Αναστάσιος Πουταχίδης από το 2ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Ελπινίκη Ρεντζεπέρη από το 2ο Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο Αμερικάνικου Κολλεγίου "Ανατόλια"
Κυριακή Ρογδάκη από το 31ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Ευαγγελία Σαββίδου από το 2ο Γενικό Λύκειο Πυλαίας
Βιργινία Σακαγιάννη από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης "Δελασάλ"
Ιουλιέττα Ελευθερία Σαμαρτζά από το Γενικό Λύκειο Νέας Ζίχνης Σερρών
Στυλιανή Σαμολαδά από το Γενικό Λύκειο Κάτω Ποροΐων Σερρών
Νικόλαος Σαουλίδης από το Γενικό Λύκειο Μαυροθάλασσας Σερρών
Αναστασία – Ειρήνη Σαράφη από το 5ο Γενικό Λύκειο Σερρών
Όλγα Σαραφίδου από το Γενικό Λύκειο Μυγδονίας Θεσσαλονίκης
Ειρήνη Σαρηγιαννίδου από το Γενικό Λύκειο Σιδηρόκαστρου
Αλεξάνδρα Σιντορεάκ από το Γενικό Λύκειο Νέας Καλλικράτειας
Γεώργιος Σιώκατας από το 15ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Ηλιανή Σλίκα από το 6ο Γενικό Λύκειο Καβάλας
Χρήστος Σμαραγδάς από το 1ο Γενικό Λύκειο Μενεμένης Θεσσαλονίκης
Αναστασία Σουσανίδου από το Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής
Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου από το 11ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Γρηγόριος Συμεωνίδης από το Γενικό Λύκειο Καλαμπακίου Δράμας
Φίλιππος Ιλαρίων Συτιλίδης από το 2ο Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης "Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη"
Ελένη Σφακιανάκη από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο Σερρών Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο
Χρήστος Ταναηλίδης από το 1o ΕΠΑΛ Νεάπολης Θεσσαλονίκης
Αικατερίνη Τασίδου από το Γενικό Λύκειο Ξυλαγανής Ροδόπης
Μαρία – Ραφαέλα Τεζαψίδου από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης "Εκπαιδευτήρια Απόστολος Παύλος"
Κωνσταντίνος Τζελέπης από το Γενικό Λύκειο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Ευόσμου
Σταυρούλα Τζήμα από το 1ο Γενικό Λύκειο Σταυρούπολης
Κωνσταντίνος Τζίμος από το 2o ΕΠΑΛ Ξάνθης
Ιωσήφ Τζόγκας από το 16ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Αντώνιος Τοπολίγκας από το ΕΠΑΛ Σιδηρόκαστρου
Παναγιώτης Τραϊανός από τις Λυκειακές Τάξεις Γυμνασίου Γαλάτιστας Χαλκιδικής
Κωνσταντίνος Τριαρίδης από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης Εκπαιδευτήρια "Βασιλειάδη"
Ευάγγελος Τσαβδαρίδης από το 1ο Εσπερινό Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Νικολέτα – Σταυρούλα Τσακαλέρη από το 3ο Γενικό Λύκειο Σταυρούπολης
Θεόκλητος Τσακμάκης από το 2ο Γενικό Λύκειο Μίκρας
Βασιλική Τσιμοπούλου από το 3ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς
Φωτεινή Τσιμπλιαρίδη από το 1ο Γενικό Λύκειο Χαλκηδόνας
Μαρία Τσίπου από το 1ο Γενικό Λύκειο Σερρών
Σωτηρία Τσιφλίδου από το Μουσικό Σχολείο Καβάλας
Κωνσταντίνος Φαλής από το 2ο Γενικό Λύκειο Συκεών Θεσσαλονίκης
Ίλια Φόντομπελ από το 6ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς
Ελευθερία Φωτιάδου από το Γενικό Λύκειο Νιγρίτας
Ελισάβετ Χαραλαμπίδου από το 1ο Γενικό Λύκειο Δράμας
Μαρία – Ελευθερία Χαραλαμπίδου από το 2ο Γενικό Λύκειο Σερρών
Ιωάννα Χατζή από το 1ο Γενικό Λύκειο Πυλαίας
Σοφία Χατζηαναγνώστη από το 2ο Γενικό Λύκειο Χαλκηδόνας
Μελίνα Χατζηγεωργίου από το 2ο Γενικό Λύκειο Δράμας
Χρυσή Χατζηπέτρου από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης
Σταμάτιος Χονδρογιώργος από το 4ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης
Μαρία Δανάη Χριστάκη από το 2ο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Αναστασία Χριστοφόρη από το 28ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Γεωργία Χρονοπούλου από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης "Φρυγανιώτη"
Και οι 
Βασίλειος Αλεξέλλης από το 1o ΕΠΑΛ Καλλονής Λέσβου
Ευαγγελία Βαθρακοκοίλη από το Γενικό Λύκειο Πάρου
Λυδία Γαβριλή από το Γενικό Λύκειο Θήρας
Ευστρατία Καραβατάκη από το 5ο Γενικό Λύκειο Μυτιλήνης - Βενιαμίν ο Λέσβιος
Ανδρέας – Ορφέας Καρμανιώλος από το Γενικό Λύκειο Καρλοβασίων Σάμου
Παναγιούλα Κολεζάκη από τις Λυκειακές Τάξεις Γυμνασίου Έμπωνα Ρόδου
Μαρία Νεφέλη Κοντραφούρη από το Γενικό Λύκειο Λέρου
Γεώργιος Μεταξάς από το 2ο Γενικό Λύκειο Μυτιλήνης
Λαμπρινή Μπονιάτη από το Γενικό Λύκειο Σορωνής Ρόδου
Μαρία Ολυμπίτου από το 2ο Γενικό Λύκειο Καλύμνου
Γεώργιος Σούλης από τις Λυκειακές Τάξεις Γυμνασίου Σίφνου
Γεώργιος Τζόρος από το Γενικό Λύκειο Κρεμαστής Ρόδου
Αικατερίνη Χριστοφαρή από το Γενικό Λύκειο Αγιάσου Λέσβου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη