Δύο Αστυνομικοί στο Νοσοκομείο, σε τρελή καταδίωξη κακοποιού, από την Βέροια στην Θεσσαλονίκη

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας ταυτοποιήθηκε 39χρονος ημεδαπός που αναζητούνταν από μεσημβρινές ώρες της 19-6-2017, για τον τραυματισμό αστυνομικών κατά τη διάρκεια καταδίωξης στην Ημαθία, μετά από κλοπή οχήματος που διέπραξε στην πόλη της Βέροιας.
Ειδικότερα, χθες (19-6-2017) το μεσημέρι στη Βέροια αφαίρεσε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και διέφυγε με αυτό, ωστόσο κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις με αποτέλεσμα να τον εντοπίσουν λίγο αργότερα να κινείται με το κλεμμένο όχημα.
Ο 39χρονος προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, προσέκρουσε με το κλεμμένο όχημα που οδηγούσε σε μοτοσικλέτα της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., με αποτέλεσμα να εκτραπεί η μοτοσικλέτα και να τραυματιστούν οι 2 αναβάτες αστυνομικοί.

Εκδόθηκαν άμεσα ευρείες αστυνομικές αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων εντοπίσθηκε ο 39χρονος χθες (19-6-2017) το βράδυ στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και συνελήφθη.
Κατά τη σύλληψή του ο 39χρονος οδηγούσε ένα άλλο όχημα που είχε αφαιρέσει νωρίτερα από περιοχή της Ημαθίας, καθώς το πρώτο κλεμμένο όχημα το εγκατέλειψε στην ίδια περιοχή.
Οι τραυματίες αστυνομικοί μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Βέροιας, για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Τα κλεμμένα αυτοκίνητα αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη