«Η Κύπρος ως Σταυροδρόμι Ιατρικού Τουρισμού μεταξύ Ευρώπης και Μ. Ανατολής»


Ο ιατρικός όμιλος CDM Medical Group, με παρουσία στην Ελλάδα και την Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τη Ρόδο και τη Λεμεσό, παρουσιάζει τη δυναμική της Κύπρου στην παροχή υπηρεσιών ιατρικού τουρισμού ως μοχλό ανάπτυξης της.
Η ημερίδα με θεματική «Η Κύπρος ως Σταυροδρόμι Ιατρικού Τουρισμού μεταξύ Ευρώπης και Μ. Ανατολής», που θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Ιουλίου και ώρα 11 π.μ. στο ξενοδοχείο Royal Apollonia (Αίθουσα Olympus), έχει στόχο να αναδείξει τη σημασία που έχει η προσφορά υπηρεσιών ιατρικού τουρισμού στην ενίσχυση  της τοπικής οικονομίας αλλά και της κοινωνικής ζωής. Το γεγονός ότι η Κύπρος αποτελεί έναν κορυφαίο τουριστικό προορισμό με καλά οργανωμένη πρόσβαση, με προσφορά σύγχρονων υποδομών εστίασης και πλούσια εμπορική δραστηριότητα, την ανάγει σε ιδανικό τόπο για την ανάπτυξη υπηρεσιών ιατρικού τουρισμού με έκδηλα οφέλη για την τοπική οικονομική ζωή ιδιωτικού και δημοσίου ενδιαφέροντος.
 Έχοντας βραβευτεί με το Παγκόσμιο Βραβείο “Best International Hair Clinic” για το 2016 και το 2017 από τον διεθνή, μη κερδοσκοπικό οργανισμό International Medical Travel Journal (Μαδρίτη, Μάιος 2016 & Οπατία, Μάιος 2017) και διακριθεί για τις υπηρεσίες ιατρικού τουρισμού του στα πλαίσια της τελετής Healthcare Business Awards (Αθήνα, Σεπτέμβριος 2016), ο ιατρικός όμιλος CDM Medical Group μοιράζεται την πολύχρονη εμπειρία του στην παροχή άρτιων ιατρικών υπηρεσιών σε διεθνές επίπεδο, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις προκλήσεις αλλά και τις ευκαιρίες που παρουσιάζει το άνοιγμα σε νέες αγορές.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη