Δείτε το νέο Δ.Σ. του ΟΑΣΘ και...δεν θα το πιστεύετε !!!!


Το σίγουρο είναι πως αυτοί οι διορισμοί στα νέα διοικητικά συμβούλια των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης προκαλούν «τριγμούς» και «κατακραυγή».
Εκτός από τον πατέρα του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής και στενού φίλου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκου Παππά, Στέλιο, που τοποθετήθηκε πρόεδρος στο ΔΣ του ΟΑΣΘ, ακόμη ένα πρόσωπο προκάλεσε εντύπωση στο νέο διοικητικό συμβούλιο.


Πρόκειται για την υποψήφια με τους ΑΝΕΛ, δημοσιογράφο στο επάγγελμα, Όλγα Γιάννη. Η κα Γιάννη είχε γίνει γνωστή στο Πανελλήνιο όταν τον Νοέμβριο του 2016 κατήγγειλε επίθεση από 8 αλλοδαπούς, μάλλον Πακιστανούς, όπως είχε ισχυριστεί, που παραλίγο να τη βιάσουν.
 Μάλιστα, το εν λόγω γεγονός διατυμπάνισε σε συνεντεύξεις της με… φωτογραφίσεις σε εφημερίδες, ιστοσελίδες ακόμη και στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη.


Τι είχε ισχυριστεί η ίδια
Η ίδια θυμάται ότι οι εργασίες του Συνεδρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας άρχιζαν το απόγευμα. Γι’ αυτόν τον λόγο ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη και έκλεισε ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας. «Καθυστέρησα, όμως, γιατί έψαχνα, λόγω αλλεργικού σοκ που είχα υποστεί, να βρω φαρμακείο».

Επειδή κοντά στο ξενοδοχείο της υπήρχε σταθμός, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον Ηλεκτρικό για να πάει στο Ειρήνης και Φιλίας. Δεν γνώριζε, όμως, με ποιον τρόπο θα προσεγγίσει τον χώρο του Συνέδριου, καθώς δεν είχε ξαναπάει στη συγκεκριμένη περιοχή. «Ρώτησα μια άλλη γυναίκα στο τρένο και μου είπε ότι θα μου δείξει γιατί θα κατέβαινε στον ίδιο σταθμό», αφηγείται η δημοσιογράφος.

«Οταν κατεβήκαμε από το τρένο, μου είπε: “Εσύ πας αριστερά και εγώ δεξιά”. Όμως μετά την έχασα. Πράγματι ακολούθησα τις οδηγίες της και, ελέγχοντας πρόχειρα, διαπίστωσα ότι κανείς δεν με ακολουθούσε. Δεν υπήρχε ψυχή».

«Ήταν σκοτεινή και αφύλακτη. Οσο προχωρούσα προς το σκοτάδι, τόσο φοβόμουν. Αποφάσισα να γυρίσω πίσω. Τότε με πλησίασαν. Συζητούσαν μεταξύ τους σε μια γλώσσα που δεν καταλάβαινα. Ήταν επτά ή εννέα, πιθανότατα Πακιστανοί, ηλικίας έως 25 ετών. Συζητούσαν μεταξύ τους στη γλώσσα τους. Έπρεπε να περάσω από δίπλα τους. Μου φώναξαν με “σπαστά” ελληνικά: “Κοπελιά, πού πας; Θέλουμε να σε γνωρίσουμε”. Άρχισα να ιδρώνω και να φοβάμαι. Ενα χέρι έσκισε τη ζακέτα μου. Τότε άκουσα μια φωνή να λέει: “Έτσι είσαι καλύτερη”», περιγράφει η Όλγα Γιάννη, που δεν μπορεί να κρύψει την ταραχή της.

«Τράβηξαν τη ζώνη µου» «Μη µου κάνετε κακό, τους είπα. Το απαγορεύει η θρησκεία σας και εγώ είµαι µαζί σας, σας υποστηρίζω. Ενώ περπατούσα µπροστά για να φύγω, αισθάνθηκα τα χέρια τους στα µαλλιά, στη ζακέτα και στο παντελόνι. Τράβηξαν τη ζώνη µου. ∆εν ξέρω τι ήθελαν. Να µε βιάσουν; Να µε ληστέψουν; Και τα δύο; Επρε- πε να βρω τρόπο να φύγω. Πέταξα µακριά το πορτοφόλι µου και τραβήχτηκα πίσω. Ετοιµαζόµουν να πετάξω και το κινητό τηλέφωνο. Ευτυχώς δεν µε ακολούθησαν. Άρχισα να τρέχω προς την έξοδο. Είδα µπροστά µου δύο ζευγάρια. Κινδυνεύω, τους είπα. Με κοίταξαν και µε ρώτησαν αν έχω κανένα ευρώ. Άκουσα µία γυναικεία φωνή από την έξοδο της διάβασης να µου φωνάζει ότι είναι τοξικοµανείς. Είχα βγει πλέον έξω από αυτό το τούνελ», κατέληξε.


Βάζουν στον ΟΑΣΘ και τον ΑΝΕΛίτη που έλεγε να φυτέψουν σφαίρα στον Στουρνάρα- Είναι και στο ΔΣ του «ΛΑΪΚΟΥ»



Ειδικότερα, μετά την τοποθέτηση στη θέση του προέδρου του κρατικοποιημένου ΟΑΣΘ του πατέρα του νυν υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, Στέλιου και της πολιτεύτριας των ΑΝΕΛ Όλγας Γιάννη, έρχεται τώρα στη δημοσιότητα η σκανδαλώδης τοποθέτηση του Δημήτρη (Ντίμη) Αργυρόπουλου στην ΑΣΥΘ. 
Ο κ. Αργυρόπουλος είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις το 2013, όταν ως αποτυχών πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων έγραφε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, απευθυνόμενους σε επίδοξους τρομοκράτες(;) να φυτέψουν μια σφαίρα στον τότε υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Το στέλεχος των ΑΝΕΛ δήλωσε λίγο αργότερα μετανιωμένος για τη δήλωσή του: «Ήταν λάθος μου. Επιπολαιότητα μου. Ήταν ένα σχόλιο της στιγμής».

Ποιός είναι ο Ντίμης Αργυρόπουλος
Ο Ντίμης Αργυρόπουλος είναι Συνταξιούχος Ξένος Ανταποκριτής και γεννήθηκε στην πόλη των Σερρών στις 10 Μαΐου 1948 και από το 1965 ασχολήθηκε επαγγελματικά με το φωτορεπορτάζ στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Από το 1968 οι δραστηριότητες του μεταφέρονται στην Αθήνα όπου συνεχίζει το φωτορεπορτάζ για λογαριασμό του Αθηναϊκού Τύπου και των εφημερίδων της Βόρειας Ελλάδας.

Είναι μέλος της Ένωσης Φωτοειδησεογράφων Ελλάδας από το 1970 και μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου (Ελλάδας) από το 1976. Απέτυχε να εκλεγεί με τους Ανεξάρτητους Ελληνες. Παράλληλα είναι μέλος  στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «ΛΑΪΚΟ», αρμοδιότητας 1ης Υ.ΠΕ. Αττικής.


Τα νέα διοικητικά συμβούλια των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης
Πρόεδρος του ΟΑΣΘ ορίστηκε ο Στέλιος Παππάς και διευθύνων σύμβουλος ο μηχανικός, Σάββας Παναγιωτίδης. Μέλη του Δ.Σ. του οργανισμού είναι ο νομικός Ακρίτας Καϊδατζής, ο δικηγόρος Μανώλης Λαμτζίδης, ο υποψήφιος διδάκτωρ Φώτης Μπίμπασης, η δημοσιογράφος Όλγα Γιάννη, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, δικηγόρος, Καλυψώ Γούλα, ο περιφερειακός σύμβουλος της ΠΚΜ, Γαβριήλ Αβραμίδης και ένας εκπρόσωπος των εργαζομένων που θα οριστεί από τους εργαζόμενους.

Στη διοίκηση του ΟΣΕΘ ορίστηκαν ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Αμπατζάς στη θέση του προέδρου του οργανισμού, ο μηχανικός Γιάννης Τσιωνάς ως διευθύνων σύμβουλος και ως μέλη, ο οικονομολόγος Δρόσος Δρόσος, ο τραπεζικός υπάλληλος Αντώνης Ελευθεριάδης, ο δικηγόρος Αλέξανδρος Κιτικίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος της ΠΚΜ Ευστάθιος Αβραμίδης, ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ Παρίσης Μπίλιας, ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Αθανάσιος Παππάς και ένας εκπρόσωπος της ΠΕΔΚΜ.

Τα μέλη της διοίκησης της ΑΣΥΘ είναι: η μηχανικός Κυριακή Αραβίδου, ο φωτογράφος-φωτορεπόρτερ Δημήτρης Αργυρόπουλος, ο μηχανικός Ιάκωβος Σαρηγιάννης, ο οικονομολόγος Βαγγέλης Ζαρκάδης, ο οικονομολόγος Γιώργος Τοζίδης και ο μηχανικός Φίλιππος Γκανούλης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη