Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, για μία και μοναδική συναυλία, στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης


Ελευθερία Αρβανιτάκη «εφ’ όλης της ύλης» στην Ασπροβάλτα
Μια μοναδική συναυλία με τις μεγάλες επιτυχίες της αγαπημένης ερμηνεύτριας,
το Σάββατο 12 Αυγούστου 2017, στο Δημοτικό Γήπεδο της Ασπροβάλτας
Την κρυστάλλινη φωνή της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν το ερχόμενο Σάββατο 12 Αυγούστου 2017, στο Δημοτικό Γήπεδο της Ασπροβάλτας, στις 21.30 το βράδυ.

Στη μοναδική εμφάνιση της αγαπημένης τραγουδίστριας στο νομό Θεσσαλονίκης αυτό το καλοκαίρι, η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα δώσει μια συναυλία «εφ’ όλης της ύλης».
Τραγούδια από την 30ετή πορεία της στην ελληνική μουσική σκηνή, αποτελούν το πρόγραμμα της εκδήλωσης, που ήδη αποτελεί πόλο έλξης, καθιστώντας την ένα από τα σημαντικότερα μουσικά γεγονότα. Ίσως η πιο διαχρονική εκπρόσωπος του έντεχνου, που όλα αυτά τα χρόνια μας καθηλώνει με τις περίτεχνες μελωδίες της.
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιεί επιλεκτικές παρουσίες εντός Ελλάδας, μετά τη θριαμβευτική εμφάνιση της στο Λονδίνο και λίγο πριν αρχίσει το φθινόπωρο, μια νέα τουρνέ στη Γερμανία.
Η συναυλία, που οργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ) του Δήμου Βόλβης, στο πλαίσιο του θερινού πολιτιστικού προγράμματος «Πάμε Βόλβη», πρόκειται να αρχίσει στις 21.30 το βράδυ, στο Δημοτικό Γήπεδο Ασπροβάλτας.

Εισιτήρια προπωλούνται σε επιλεγμένα σημεία, ενώ πληροφορίες παρέχονται στα τηλ. του ΟΠΑΠ Δήμου Βόλβης: 23970 21733 και 23970 21727.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη