Ελεύθεροι οι προσαχθέντες στα χτεσινά επεισόδια- Καμία σύλληψη

Ελεύθεροι οι 7 προσαχθέντες
Δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους
Μετά την πορεία για τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τα επεισόδια που έγιναν στη Δραπετσώνα, η αστυνομία προχώρησε σε επτά προσαγωγές. 

Αργότερα, οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.
Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν πέντε άτομα, δύο πολίτες και τα τρία μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου του ΑΝΤ1.

Ένας πολίτης δέχθηκε πέτρα στο κεφάλι ενώ άλλος ξυλοκοπήθηκε από νεαρούς έξω από κατάστημα καφέ στο οποίο προξένησαν φθορές. «Δεν ξέρω πόσα άτομα με χτύπαγαν. Ήρθαν μου διέλυσαν το πόδι. Δεν ξέρω αν θα χρειαστεί και χειρουργείο. Τους είπα να μην πετάξουν καμία πέτρα στο αυτοκίνητο. Και μου επιτέθηκαν όλοι μαζί», δήλωσε στο protothema.gr ένας εκ των τραυματιών.

Από την επίθεση των κουκουλοφόρων τραυματίστηκαν ελαφρά ο δημοσιογράφος, Χρήστος Μαζανίτης, ο οποίος μετέδιδε το ρεπορτάζ, καθώς και οι δύο οπερατέρ, Αλέξης Πονσέ και Θωμάς Μελέτης.2 τεχνικοί, τραυματίστηκαν από επίθεση που δέχθηκαν στη Δραπετσώνα. 

Ο Χρήστος Μαζανίτης δέχθηκε γροθιές στο κεφάλι, ο Αλέξης Πονσέ γροθιές και κλωτσιές, ενώ ο Θωμάς Μελέτης χτυπήθηκε στο πρόσωπο, τα πλευρά και το κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». 
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη