Στην εντατική και με μηχανική υποστήριξη, ο νικητής της Eurovision παλεύει για τη ζωή του

Ο νικητής της φετινής Eurovision, Salvador Sobral, συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του, καθώς σήμερα εισήχθη στο νοσοκομείο, σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με το ισπανικό Hola! ο Πορτογάλος καλλιτέχνης έγινε δεκτός στο νοσοκομείο της Santa Cruz, που βρίσκεται κοντά στη Λισαβόνα.

Όπως αναφέρουν τα πορτογαλικά μέσα, ο Salvador είναι σε μηχανική υποστήριξη και διατρέχει πολύ λιγότερο κίνδυνο, όσο βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Η κατάστασή του, όμως, παραμένει κρίσιμη και φαίνεται πως θα παραμείνει εκεί μέχρι να βρεθεί μόσχευμα. Λόγω του ιατρικού απορρήτου, το νοσοκομείο δεν μπορεί να επιβεβαιώσει, ούτε να διαψεύσει αυτά που γράφονται, ενώ πηγές από το περιβάλλον του Salvador Sobral αναφέρουν: «Τα μηχανήματα τον βοηθούν στις ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού και, έτσι, η κατάστασή του είναι λιγότερο ριψοκίνδυνη».
Μάλιστα, πριν μερικές μέρες ο Πορτογάλος καλλιτέχνης ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες συναυλίες του, επιβεβαιώνοντας πως η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ εύθραυστη, με συνέπεια να αφήσει για λίγο τη μουσική. «Παραδίδω το σώμα μου στην επιστήμη», είχε πει στην τελευταία του συναυλία, με δάκρυα στα μάτια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη