Συγγενής του Κουρουμπλή και υπάλληλος στο Υπουργείο, του η μανδάμ που προκάλεσε κωμικοτραγικό επεισόδιο χτες στη Βουλή

Σε μια απίστευτη ομολογία προχώρησε ο υπουργός Ναυτιλίας για το πρωτοφανές περιστατικό χθες στη Βουλή, με μια συνεργάτιδά του που γελούσε σε βάρος του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής Περιβάλλοντος μια ξανθιά κυρία, που καθόταν στα υπουργικά έδρανα πίσω από τον Παναγιώτη Κουρουμπλή έκανε γκριμάτσες την ώρα της ομιλίας Μητσοτάκη. 
Η συμπεριφορά της ήταν σε τέτοιο βαθμό ενοχλητική και προσβλητική προς το κοινοβούλιο, που ο ίδιος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναγκάστηκε να διακόψει την ομιλία του για να την επαναφέρει στην τάξη. 
«Γιατί γελάτε κύριε μου; Σας παρακαλώ συγκρατηθείτε ή αν δεν μπορείτε να βγείτε έξω» ανέφερε σε αυστηρό τόνο ο κ. Μητσοτάκης. 
Παρά ταύτα η συνεργάτης του υπουργού δεν συνετίστηκε με αποτέλεσμα να δεχθεί τις παρατηρήσεις και του κ. Γιώργου Αμυρά (Ποτάμι): «Δεν μου έχει ξανασυμβεί να βλέπω σύμβουλο Υπουργού, υποθέτω, την κυρία, να κάνει συνεχώς γκριμάτσες και να γελάει. Κυρία μου, που βρίσκεστε στο muppet show; Βρίσκεστε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Δηλαδή, όταν έρθει η σειρά μας να τοποθετηθούμε, θα έχουμε την κυρία να κάνει γκριμάτσες. Σας παρακαλώ».

Σήμερα, μιλώντας στον Σκάι, ο κ. Κουρουμπλής παραδέχθηκε ότι δεν πρόκειται απλώς για μια υπάλληλο του υπουργείου του, αλλά για συγγενή του. Η κυρία αυτή, δημόσιος υπάλληλος του υπουργείου Πολιτισμού, αποσπάστηκε ως μετακλητή στο υπουργείο Ναυτιλίας, καθώς όπως ισχυρίστηκε ο υπουργός, «δεν δικαιούμαι να έχω έναν άνθρωπο της εμπιστοσύνης μου κοντά μου;»!
Πάντως, ο κ. Κουρουμπλής αναγκάστηκε να παραδεχθεί πως «έγινε ένα λάθος», αναφερόμενος στην συμπεριφορά της εν λόγω κυρίας, χωρίς, σε κάθε περίπτωση, να ζητήσει «συγγνώμη» εκ μέρους της.  

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη