Οι "Αγριόγατες" ήταν όντως άγριες, μέχρι που... μπούκαρε η Αστυνομία !!!

Τον οδήγησαν στον συγκεκριμένο χώρο και όταν η 44χρονη έβγαλε τα ρούχα της και τον προέτρεψε να κάνει το ίδιο για να έρθουν σε ερωτική επαφή, ο «πελάτης» γνωστοποίησε την ταυτότητά του, ενώ παράλληλα άλλη ομάδα αστυνομικών εισέβαλλε στο κατάστημα.

Οι «Αγριόγατες» εκδίδονταν παράνομα ως συνοδοί θαμώνων στριπτιζάδικου στο Λαγανά Ζακύνθου. Ιδιοκτήτες του καταστήματος με την συγκεκριμένη επωνυμία στην αγγλική γλώσσα, ήταν τρία αδέρφια, τα οποία συνελήφθησαν από κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, που είχε ταξιδέψει στο νησί.

Στις 8 Σεπτεμβρίου, οι αστυνομικοί παρουσιάστηκαν ως πελάτες στο κατάστημα και αφού έδωσαν 20 ευρώ είσοδο πέρασαν στο εσωτερικό του, προκειμένου να ερευνήσουν πληροφορίες που ανέφεραν ότι οι χορεύτριες εκδίδονταν σε κρυφούς χώρους του. 
Πολλές από τις «συνοδούς» προσέγγισαν τους αστυνομικούς προσφέροντας ιδιωτικό ατομικό χορό ή ερωτική συνεύρεση έναντι χρηματικής αμοιβής σε διαμορφωμένο χώρο. Ένας από τους αστυνομικούς εκδήλωσε το ενδιαφέρον του και έδωσε 200 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, στον υπεύθυνο του καταστήματος. 
Τον οδήγησαν στον συγκεκριμένο χώρο και όταν η 44χρονη από την Λευκορωσία έβγαλε τα ρούχα της και τον προέτρεψε να κάνει το ίδιο για να έρθουν σε ερωτική επαφή, ο «πελάτης» γνωστοποίησε την ταυτότητά του, ενώ παράλληλα άλλη ομάδα αστυνομικών εισέβαλλε στο κατάστημα.

Συνελήφθησαν, αρχικά τα δύο αδέρφια, 53 και 55 χρόνων, υπεύθυνοι λειτουργίας και υποδοχής του καταστήματος αντίστοιχα, για μαστροπεία και διευκόλυνση ακολασίας άλλων, εντός κέντρου διασκέδασης. Συγκατηγορούμενος είναι και ο τρίτος αδερφός, ηλικίας 50 χρόνων.

Από τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6.345 ευρώ, μικροποσότητα κοκαΐνης, και μπλοκ ιδιόχειρων σημειώσεων σχετικών με τον προγραμματισμό ερωτικών ραντεβού. Επίσης, συντάχθηκαν εκθέσεις Αρχής σε βάρος τριών ατόμων, ενός ημεδαπού και δύο αλλοδαπών γυναικών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί εκδιδόμενων προσώπων καθώς και για στέρηση άδειας εργασίας. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, ο οποίος τους άσκησε ποινική δίωξη και τους παρέπεμψε να δικαστούν στο αυτόφωρο.    

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη