“HELEXPO SALES” από 8 έως 17 Σεπτεμβρίου 2017- Ένας νέος θεσμός ξεκινά για την Αγορά της Θεσσαλονίκης .

“HELEXPO SALES” ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΞΕΚΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 “HELEXPO SALES” από 8 έως 17 Σεπτεμβρίου 2017 Για πρώτη χρονιά, από φέτος, εκπτώσεις και την περίοδο της Δ.Ε.Θ. Με βάση το νέο Νόμο 4446/22-12-2016 άρθρο 114 επεκτείνονται τα 10ήμερα των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων σε τριάντα (30) ημέρες από είκοσι (20) ημέρες που ήταν πριν.

 “HELEXPO SALES” Ένας νέος θεσμός ξεκινά για την Αγορά της Θεσσαλονίκης .
Φέτος, οι εμπορικές επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης μπορούν να διενεργήσουν εκπτώσεις από την Παρασκευή 8 έως την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, θεωρώντας ότι η προσέλευση χιλιάδων επισκεπτών στην πόλη μας, κατά την περίοδο της Δ.Ε.Θ., αποτελεί ιδιαίτερη ευκαιρία για την Αγορά της Θεσσαλονίκης, σ’αυτούς τους δύσκολους καιρούς, να αυξήσει την κατανάλωση και τον τζίρο των επιχειρήσεων, ΚΑΛΕΙ όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις να συμμετέχουν στις “HELEXPO SALES”, έναν νέο θεσμό για την Αγορά της πόλης μας, παρέχοντας τις καλύτερες τιμές, τις καλύτερες εκπτώσεις και ό,τι άλλο επιθυμούν στους καταναλωτές.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης. 
Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, στην οποία, φέτος, τιμώμενη χώρα είναι η Κίνα, αποτελεί τη μεγάλη ευκαιρία της Αγοράς μας, να δείξει το φιλόξενο πρόσωπό της στους επισκέπτες της. Υπενθυμίζουμε σε όλους ότι φέτος είναι η 82η Δ.Ε.Θ. Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης καλεί τα καταστήματα να εκμεταλλευθούν το νούμερο 82 στις φετινές εκπτώσεις.

 Π.χ. προσφέρουμε 82 προϊόντα με έκπτωση, 82% έκπτωση σε ένα συγκεκριμένο προϊόν κ.λ.π. Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ: ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ 10/9/2017 (1η Κυριακή της ΔΕΘ) 11:00 – 18:00 ΚΥΡΙΑΚΗ 17/9/2017 (2η Κυριακή της ΔΕΘ) 11:00 – 18:00
82η ΔΕΘ Η Θεσσαλονίκη γιορτάΖΕΙ – η Αγορά γιορτάΖΕΙ
• ΨωνίΖΩ τα καλύτερα στις καλύτερες τιμές
• ΔιασκεδάΖΩ στην ωραιότερη πόλη
• ΑλλάΖΩ διάθεση
Από 8 -17 Σεπτεμβρίου “HELEXPO SALES” ΠΑΡΤΥ ΤΙΜΩΝ!! Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ & EXTRA ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη