Τραμπούκοι φοιτητές, προπηλάκισαν πρύτανη και καθηγητές, στην ζούγκλα Ελληνικού Πανεπιστημίου

Θύμα έντονων προπηλακισμών έπεσε η πρύτανης του πανεπιστημίου Πατρών, από ομάδα φοιτητών κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τους προέδρους όλων των τμημάτων για να ενημερωθούν για τα θέματα που θα τους απασχολήσουν τη φετινή χρονιά.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Πρυτανείας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης των Προέδρων όλων των Τμημάτων προσήλθαν φοιτητές, περίπου 150 άτομα, τα οποία εξέθεσαν τα προβλήματά τους και έγινε συζήτηση με την Πρύτανη και τους Προέδρους των Τμημάτων.

Μετά την αναχώρηση όμως των φοιτητών, παρέμειναν περίπου 30 άτομα, τα οποία προπηλάκισαν την Πρύτανη και τους Προέδρους και προσπάθησαν να αποτρέψουν την ολοκλήρωση της ενημέρωσης.

«Η Πρυτανεία εκφράζει τη βαθιά της λύπη για παρόμοια γεγονότα, που δε συνεισφέρουν σε εποικοδομητικό διάλογο, διαταράσσουν την ομαλή λειτουργία του Πανεπιστημίου  Πατρών και τελικά δεν οδηγούν σε επίλυση των προβλημάτων ολόκληρης της φοιτητικής κοινότητας, εξαιτίας των συμπεριφορών ορισμένων ατόμων που δεν αρμόζουν στο Ακαδημαϊκό περιβάλλον», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη