«Πετάει, πετάει ο Τσίπρας;» : Απίστευτη ανακοίνωση από το Μαξίμου !!!

Διαβάστε το απίστευτο non paper του Μεγάρου Μαξίμου, όπου κάνουν λογοπαίγνιο με την γνωστή παροιμία σε σχέση με το πρόγραμμα του πρωθυπουργού
Μια... έκπληξη περίμενε τους πάντες που ασχολούνται με τον πρωθυπουργό και τις δραστηριότητές του το πρωί της Πέμπτης. 


Ο Αλέξης Τσίπρας, που βρίσκεται από χθες στην Λάρισα, λίγο μετά τις 10 το πρωί έφτασε στην 110 πτέρυγα μάχης, όπου τον υποδέχθηκαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης και ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου.
Η έκπληξη φυσικά δεν ήταν αυτή, αλλά το γεγονός πως ο πρωθυπουργός αποφάσισε να πραγματοποιήσει πτήση με F-16! Αυτό έγινε περίπου στις 12 το μεσημέρι, αφού προηγουμένως ο Αλέξης Τσίπρας ενημερώθηκε από τους αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας για το εγχείρημα. 

Ο κύριος Τσίπρας πέταξε με F-16 της 337 μοίρας, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό εάν αυτό έγινε μαζί με τον αρχηγό της Αεροπορίας. 
Η απόφαση αυτή για την πτήση του πρωθυπουργού ελήφθη τρεις ημέρες μόλις πριν την αναχώρησή του για το επίσημο ταξίδι στις ΗΠΑ, όπου πρόκειται να έχει κρίσιμες συνομιλίες με τον πρόεδρο Τραμπ για όλα τα ζητήματα.

Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη προκάλεσε ο τρόπος που το Μέγαρο Μαξίμου επέλεξε να ενημερώσει για την ενέργεια αυτή του πρωθυπουργού, καθώς ενώ ο κύριος Τσίπρας βρισκόταν ήδη στην 110 Πτέρυγα Μάχης, εξεδόθη το -τουλάχιστον - πρωτοφανές «non paper», όπου επί λέξει αναφέρεται: «Πετάει, πετάει, ο Τσίπρας; Αυτή είναι η απάντηση στους συναδέλφους που αναρωτιούνται για το σημερινό πρωινό πρόγραμμα του Πρωθυπουργού».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη