Οι ...επαναστάτες "Δεν πληρώνω", ματαίωσαν πλειστηριασμούς εκατομμυριούχων !!!


Την δέσμευση που είχε αναλάβει την περασμένη εβδομάδα να ανακοινώνει ποιοι πλειστηριασμοί ματαιώνονται κάθε Τετάρτη τήρησαν οι συμβολαιογράφοι. 
Τα στοιχεία είναι κα πάλι αποκαλυπτικά!
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 ματαιώθηκαν τέσσερις πλειστηριασμοί. Και οι τέσσερις αφορούσαν οφειλές δεκάδων εκατομυρίων ευρώ.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 ματαιώθηκαν μετά από δράση συλλογικοτήτων οι εξής πλειστηριασμοί:

α) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Πειραιά για πλοίο υπό ιταλική σημαία ιδιοκτησίας κυπριακής εταιρείας για συνολικές οφειλές 12.336.000€ στις οποίες οφειλές συμπεριλαμβάνονται και απαιτήσεις ναυτεργατών.

β) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου για οικόπεδο και κτήριο γραφείων. Επίσης για κάθετη ιδιοκτησία (τμήμα οικοπέδου χωρίς κτίσμα) στο Δήμο Χαλανδρίου, ιδιοκτησίας Ανωνύμου Εταιρείας για συνολικό ύψος οφειλών 21.150.000€. Από αυτά, τα 9.000.000€ ήταν απαιτήσεις του Ελληνικού Δημοσίου.

γ) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για τέσσερις οριζόντιες ιδιοκτησίες στο Δήμο Αθήνας, στην περιοχή Ψυρρή, ιδιοκτησίας φυσικού προσώπου, για συνολικές οφειλές 2.500.000€.

δ) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για μεζονέτα στη Βούλα Αττικής για χρέη Ανωνύμου Εταιρείας για συνολικές οφειλές της 3.093.643€.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη