Ο Σαββίδης ζητά την άμεση απομάκρυνσή του Φουρθιώτη από το «Ε»-Πόση αποζημίωση παίρνει το λεβεντόπαιδο λέτε ;;

Δεν αποτελεί μυστικό, ούτε έκπληξη το γεγονός ότι από τον Αύγουστο, οπότε και ο τηλεοπτικός σταθμός «Ε» άλλαξε ιδιοκτησία, το όνομα του πρώην μάνατζερ και νυν παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη ήταν το πρώτο που ζητήθηκε να μείνει εκτός του νέου προγράμματος του Epsilon από τους ανθρώπους του Ιβάν Σαββίδη.

Ο πρώην μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου θεωρείται persona non grata από τον νέο ιδιοκτήτη του καναλιού που θα απηχεί πλέον σε μεγάλο βαθμό τις κυβερνητικές θέσεις, ενώ το ίδιο ανεπιθύμητος είναι και από το περιβάλλον του Μαξίμου.

Μάλιστα όπως πρώτο είχε γράψει το mononews.gr o όρος -σύμφωνα με το παρασκήνιο- τέθηκε στο στάδιο των συζητήσεων και η πλευρά Σαββίδη δεν δέχθηκε καν να συζητήσει το θέμα παραμονής του Μένιου Φουρθιώτη στο νέο Epsilon, ακόμη και στην μεταβατική περίοδο μέχρι την 1η Ιανουαρίου του 2018, όπου το πρόγραμμα θα τρέχει με το υπάρχον δυναμικό του καναλιού και κάποιες νέες προσθήκες.

Ωστόσο ο κ. Φίλιπππος Βρυώνης προσπάθησε και «έσωσε» έστω και προσωρινά τον Μένιο Φουρθιώτη που παρέμεινε και τη νέα σεζόν στο κανάλι ως παρουσιαστής – διευθυντής προγράμματος και διευθυντής εμπορικού.
Όμως, οι φήμες λένε ότι επισπεύδεται η απομάκρυνσή του, καθώς ο νέος ιδιοκτήτης Ιβάν Σαββίδης επιθυμεί την άμεση αποχώρησή του από το κανάλι και για το λόγο αυτό είναι διατεθειμένος να πληρώσει τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Μένιου Φουρθιώτη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η ρήτρα του παρουσιαστή είναι 50.000 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη