«H τροφή που πρέπει να κόψεις σήμερα κιόλας» : Η συμβουλή που δίνει η διασημότερη γυμνάστρια

Η personal trainer των διασήμων συμβουλεύει: «H τροφή που πρέπει να κόψεις σήμερα κιόλας»
Στο πελατολόγιο της personal trainer, Αshley Borden φιγουράρουν αρκετά ονόματα της βιομηχανίας του θεάματος: Reese Witherspoon και Ryan Gosling είναι ανάμεσα σε αυτά.

35.000 ώρες προπόνησης έχει στις επαγγελματικές αποσκευές της η γυμνάστρια και παραχωρώντας συνέντευξη στο ΜindBodyGreen, δίνει χρήσιμες συμβουλές για ευεξία και απώλεια βάρους.
Yπάρχει μια τροφή που η γυμνάστρια θεωρεί «ένοχη» και πηγή πολλαπλών «κακών» για τον οργανισμό. Μπορεί να καταστρέψει κάθε προσπάθεια για την απώλεια βάρους.

Ποια είναι αυτή η τροφή; Η ζάχαρη.
«Κόψτε τη ζάχαρη. Πείτε αντίο. Η ζάχαρη προκαλεί λιγούρες και φλεγμονή στον οργανισμό, αυξάνοντας τα επίπεδα κορτιζόλης».

Η ζάχαρη, ο λευκός «φίλος και εχθρός» έχει μπει στο στόχαστρο και όχι άδικα καθώς ολοένα περισσότερες μελέτες με τα πορίσματά τους επιβεβαιώνουν τις βλαβερές συνέπειές της για την υγεία μας.
Η ζάχαρη καταστρέφει τα δόντια και τα ούλα, αυξάνει τις πιθανότητες για παχυσαρκία, προκαλεί πρόωρη γήρανση, μειώνει τα επίπεδα καλής χοληστερόλης, μπορεί να εμποδίσει την διαδικασία αυτοσυγκέντρωσης, αυξάνει τη χοληστερόλη και τα τριγλυκερίδια, μπορεί να γίνει αιτία πονοκεφάλων και ημικρανιών και μπορεί να εμποδίσει την απορρόφηση μαγνησίου και ασβεστίου.

Η γυμνάστρια υποστηρίζει ότι είναι πιο ωφέλιμος ο ύπνος από την γυμναστική στο σώμα και μας παροτρύνει να περπατάμε στη φύση ώστε να αποκτήσουμε καλύτερη σχέση με τον εαυτό μας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη