Απίστευτη περιπέτεια αναγνώστριας μας, με την εταιρεία που παρέχει το φυσικό αέριο στην Θεσσαλονίκη

Λάβαμε την παρακάτω επιστολή από αναγνώστριά μας η οποία περιγράφει σε αυτήν την απίστευτη ταλαιπωρία που έχει υποστεί τις τελευταίες ημέρες από την εταιρεία που διανέμει το φυσικό αέριο στην Θεσσαλονίκη.
Δημοσιεύουμε την επιστολή γιατί πιστεύουμε ότι κάθε λογής Υπηρεσίες, σκοπό έχουν να κάνουν καλύτερη την ζωή του πολίτη και όχι να τον ταλαιπωρούν και να μετατρέπουν την καθημερινή ζωή του σε έναν απίστευτο Γολγοθά.
Έχουμε τα στοιχεία της αναγνώστριας μας, τα οποία είναι διαθέσιμα προς κάθε αρμόδιο, ο οποίος διατίθεται να βοηθήσει την κατάσταση ώστε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα.

Ακολουθεί αυτούσια η επιστολή :

"Αρχές Σεπτεμβρίου και ενώ λείπουμε (λόγω καλοκαιρινής απασχόλησης του άντρα μου στην Λευκάδα) έρχεται ειδοποίηση διακοπής του αερίου.
Τηλεφωνώ και μιλάω με υπάλληλο της εταιρίας, που μου απαντά πως, αν πληρώσω εκείνη την ώρα μέσω ebanking και στείλω με mail επιβεβαίωση της πληρωμής, δεν θα υπάρξει καμιά διακοπή.

Και έτσι έκανα (έχω φυσικά όλα τα χαρτιά και την αποστολή email προς την εταιρία).

 Να προσθέσω ότι κατά λάθος τελικά πλήρωσα 2 φορές τον ίδιο λογαριασμό (άρα ήμασταν πιστωτικοί).

Γυρνώντας την Κυριακή το βράδυ στο σπίτι μας είδαμε ότι το αέριο δεν ανάβει και φωνάξαμε την επόμενη μέρα υδραυλικό.
Στο σπίτι η θερμοκρασία είχε πέσει στους 15 C, λόγω και του κρύου που επικρατούσε έξω. Έτσι λοιπόν αντιληφθήκαμε πως μας κόψανε το αέριο.
Σε τηλεφώνημα μας στην εταιρεία ΦΥΣΙΚΑ μας είπαν πως δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα, παρόλο που είδαν πως είχαμε πιστωτικό και δεν χρωστούσαμε, αν δεν πηγαίναμε πρώτα στα γραφεία τους.
Έτσι λοιπόν την επόμενη μέρα αφήσαμε όλες μας τις δουλειές και πήγαμε στα γραφεία όπου και ξοδέψαμε 2 ωρίτσες περίπου.
Το συμβόλαιο ήταν στο όνομα του ιδιοκτήτη στο σπίτι που μένουμε και έπρεπε να κάνουμε αλλαγή συμβολαίου, να υπογράψουμε χίλια δυο και να μας πει ο ευγενικός (να τα λέμε όλα) υπάλληλος ότι την επόμενη μέρα θα σταλεί το αίτημα μας ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ που ασχολείται ΜΟΝΟ με συνδέσεις για να μας κλείσουν ραντεβού.
Την επόμενη λοιπόν μέρα (4η χωρίς θέρμανση και ο μικρός ήδη βήχει, έχει πυρετό, καταρροή και δεν πήγε παιδικό) μετά από 15 λεπτά αναμονή μίλησε ο άντρας μου με μια κυρία που του έκανε σχεδόν και παρατήρηση που πήραμε τηλέφωνο γιατί τα ραντεβού βγαίνουν αυτόματα σε 7-10 μέρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Μας είπαν μόνο να πάμε στη Μενεμένη (Μοναστηρίου 254) και να κάνουμε αίτημα επίσπευσης του ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οποιος πολίτης αργεί να πληρώσει έρχονται συνεχώς επιστολές για διακοπή παροχής και δικαστικά έξοδα και άλλα…..
 Εμείς ως πολίτες που έχουμε το δίκιο με το μέρος μας και ταλαιπωρούμαστε με αυτό τον τρόπο και σήμερα θα αναγκαστούμε να πάμε φιλοξενούμενοι σε σπίτι φίλων πως πρέπει να χειριστούμε αυτή την κατάσταση;
Έχω την αίσθηση ότι όλη αυτή η διαδικασία έχει τιμωρητικό χαρακτήρα απέναντι σε όσους πολίτες είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις τους και έχουν εδώ και πολλά χρόνια εμπιστευθεί την συγκεκριμένη εταιρεία.
Η ύπαρξη πολλών διαφορετικών εταιρειών, που δεν συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους επιτείνει τα όποια προβλήματα και αυτό δεν είναι σίγουρα ευθύνη του πολίτη.
 Στόχος και μόνο αυτής της επιστολής είναι η ελπίδα ότι κάποιοι άλλοι πολίτες θα έχουν το αυτονόητο. Την σωστή αντιμετώπιση από μια εταιρεία που καλοπληρώνουν."

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη