Νέοι άνθρωποι στην Θεσσαλονίκη, τολμούν, πρωτοπορούν, καινοτομούν και επιχειρούν !!!!


Learning Tube: Τα επιτραπέζια νέας γενιάς που μας μαθαίνουν τον Κόσμο!
Αναρωτιέστε τι δώρο να πάρετε τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές τους αγαπημένους σας; Έχουμε την πρόταση και μάλιστα εκτός από δημιουργική, είναι άκρως εκπαιδευτική αλλά και 100% ελληνική!

Η νεοσύστατη εταιρία παιχνιδιών Κ-ΤΟΥΖ, με έδρα τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, αποτελεί δημιούργημα δύο νέων, του Κωνσταντίνου Τζαγκαράκη και της Κατερίνας Κυριακούδη, που σε πείσμα των καιρών και παρά τις δυσοίωνες επιχειρηματικές και οικονομικές συνθήκες, πίστεψαν στην ιδέα τους, έκαναν πράξη το μεράκι τους να δημιουργούν πρωτότυπα παιχνίδια και συνδυάζοντας τις τεχνογνωσίες τους, συστήνοντας σήμερα μια νέα φιλοσοφία παιχνιδιών στην κατηγορία των επιτραπέζιων.

Τα Learning Tube, όχι μόνο κλέβουν τις εντυπώσεις στα ράφια των καταστημάτων αλλά αποτελούν και μια φρέσκια πρόταση σε μια κουρασμένη προϊόντική κατηγορία, που για χρόνια ανακυκλώνεται από παρεμφερή concepts, παιχνίδια αμφιβόλου προέλευσης και προδιαγραφών και μέτριας εκπαιδευτικής αξίας.

Τα πρώτα επιτραπέζια που δεν έχουν ηλικία, με εύκολο game play κατανοητό προς όλους, που προσφέρουν χρήσιμες γνώσεις που τις χρειαζόμαστε όλοι!

Όπως μας αναφέρουν οι δημιουργοί τους «Τα Learning Tube δεν είναι απλά επιτραπέζια! Είναι δημιουργικές στιγμές τις οποίες μοιράζονται όλοι και αποκτούν γνώσεις, χρήσιμες για μια ζωή! Μικροί, μεγάλοι γίνονται μια παρέα και ανακαλύπτουν τον Κόσμο, μαθαίνοντας τις σημαίες των κρατών, τις πρωτεύουσες των χωρών, τους μεγάλους εφευρέτες του σύγχρονου κόσμου και τα επιβλητικότερα μνημεία, παγκόσμιας κληρονομιάς! Τέσσερις θεματικές ενότητες, κατάλληλες για παίκτες ηλικίας από 3 ετών, για να διαλέξει ο καθένας αυτή που προτιμά!


Είναι τα μόνα επιτραπέζια που:
- Έχουν διαχρονικό εκπαιδευτικό περιεχόμενο, χρήσιμο για κάθε πολίτη της σύγχρονης κοινωνίας μας!
- Είναι τα μόνα επιτραπέζια στα οποία μπορούν να συμμετέχουν παίκτες όλων των ηλικιών με το ίδιο ενδιαφέρον!
- Είναι τα μόνα επιτραπέζια τα οποία δεν σταματούν στις κάρτες παιχνιδιού αλλά συνεχίζονται μέσω smartphone και tablet σε Online βάση που ανανεώνεται συνεχώς με νέες κάρτες/ερωτήσεις!
- Είναι τα μόνα επιτραπέζια σε συσκευασία κυλίνδρου που επιτρέπει την εύκολη μεταφορά του παιχνιδιού παντού!
- Φυσικά είναι 100% ελληνικά και συναρμολογούνται στο χέρι

Επισκεφθείτε τη σελίδα www.learningtube.gr και αναζητήστε τα καταστήματα στα οποία θα βρείτε τα Learning Tube. Στηρίζουμε τις νέες προτάσεις, στηρίζουμε τις νέες ιδέες, επιμένουμε ελληνικά!



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη