Έξοδος στα μπουζούκια για τον Κοντομηνά και τη νέα του, αλλοδαπή ....κατάκτηση !!!


Το ζευγάρι παρακολούθησε το βράδυ του Σαββάτου το πρόγραμμα του Αντώνη Ρέμου με την Ελένη Φουρέιρα και απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους κατά την έξοδό του από το νυχτερινό μαγαζί της οδού Πειραιώς. 

Πιασμένοι αλά μπρατσέτα, οι δυο τους ήταν πολύ ευδιάθετοι και χαμογελαστοί, γεγονός που μαρτυρούσε ότι πέρασαν μια πολύ όμορφη βραδιά!
Ο επιχειρηματίας και η ακαδημαϊκός σύντροφός του κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και κάνουν επιλεκτικές δημόσιες εμφανίσεις, κυρίως σε χώρους τέχνης, θέατρα και πολιτιστικά ιδρύματα. 
Τη συγκεκριμένη βραδιά όμως έκαναν μια εξαίρεση για να παρακολουθήσουν το μουσικό σχήμα που έχει κάνει αίσθηση στη νυχτερινή Αθήνα, με τη γοητευτική σύντροφο του προέδρου του Alpha να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα με την κομψή εμφάνισή της, αλλά κυρίως με το λαμπερό της χαμόγελο !

Ο ισχυρός άνδρας των media ζει μια πολύ όμορφη περίοδο στο πλευρό της κομψής καθηγήτριας, με έδρα σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ. Η σχέση τους μετρά περισσότερο από έναν χρόνο και, όπως αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος του Alpha και στενός συνεργάτης του κ. Κοντομηνά Δήμος Βερύκιος, μιλώντας πέρυσι τέτοια εποχή στην εκπομπή «Happy Day», πρόκειται για μια πολύ αξιόλογη γυναίκα! «Είναι η Laurie η Αμερικάνα... 
Εχει προϋπηρεσία στην Ουάσινγκτον, είναι από γραφείο μεγάλο. Εκεί που γυρίζει και μυρίζει και ο πρόεδρος... Οποιος γυρίζει και μυρίζει έχει και τα τυχερά του. Αμα κάθεσαι σε μια καρέκλα, δεν σου έρχονται. Είναι σοβαρή κυρία, είναι σοβαρή γυναίκα» είχε πει τότε.




ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη