Κουκουλοφόροι, ανενόχλητοι αλώνιζαν την Θεσσαλονίκη σήμερα, καταστρέφοντας και χτυπώντας πολίτες

Ομάδα κουκουλοφόρων πραγματοποίησε καταδρομικές επιθέσεις στην Θεσσαλονίκη σήμερα, καταστρέφοντας δημόσια περιουσία και χτυπώντας ανύποπτους πολίτες, σκορπίζοντας τον τρόμο στο κέντρο της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα ομάδα 25 περίπου ατόμων, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κράνη και κουκούλες, επιτέθηκε στο κτίριο που στεγάζεται η δημοτική τηλεόραση και το δημοτικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, σπάζοντας βιτρίνες και καταστρέφοντας ότι βρήκε στο διάβα της.
Οι θρασύδειλοι αυτοί τραμπούκοι δεν δίστασαν να χτυπήσουν με σιδηρολοστό εργαζόμενο στα δημοτικά μέσα της Θεσσαλονίκης, στέλνοντας τον στο νοσοκομείο.

Λίγο αργότερα, σημειώθηκε νέα επίθεση στην πρυτανεία του ΠΑ.ΜΑΚ. αυτήν την φορά στον 3ο όροφο του κτιρίου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
Οι "άγνωστοι" εισβολείς, κατέστρεψαν γραφεία υπολογιστές έπιπλα και πέταξαν σε όλο τον χώρο κόκκινη μπογιά πριν εξαφανιστούν μέσα στη νύχτα.



Εικάζεται ότι οι υπαίτια και των δύο υποθέσεων, είναι η ίδια ομάδα ανθρώπων.

Οι τραμπουκισμοί καταδικάστηκαν άμεσα από φορείς της πόλης και το δημοτικό συμβούλιο που έβγαλε καταδικαστική για τα γεγονότα ανακοίνωση.

Η Αστυνομία, κατόπιν εορτής διεξάγει έρευνες για να εντοπίσει τους τραμπούκους υπαίτιους για όλη αυτήν την καταστροφή και την τρομοκρατία.
Ως τότε η Θεσσαλονίκη θα παραμένει έρμαιο, οποιοσδήποτε ομάδας θρασύδειλων τραμπούκων επιθυμεί την βία και την εγκαθίδρυση καθεστώτος βίας και ανομίας πάνω από την πόλη μας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη