Στο σχολείο κορόιδευαν την "χοντρή", τώρα είναι παγκοσμίου φήμης μοντέλο


Στο σχολείο την κορόιδευαν και την φώναζαν χοντρή - Σήμερα είναι διάσημο μοντέλο!

Ήταν το 2016 όταν η Joanna Joseph κέρδισε τον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Selangor Earth, ενώ φέτος, το 21χρονο μοντέλο κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο διαγωνισμό Miss India Worldwide.

Αλλά ποτέ δεν ήταν εύκολα τα πράγματα για την Joanna. Μόλις πριν από λίγα χρόνια, στην ηλικία των 13 ετών, η Joanna, η οποία προέρχεται από τη Μαλαισία αλλά διαθέτει ινδική κληρονομιά, ήταν υπέρβαρη και θύμα σχολικού εκφοβισμού.

Η Joanna Joseph έχασε το επιπλέον βάρος που είχε στο σχολείο και μεταμορφώθηκε σε μία πανέμορφη βασίλισσα ομορφιάς μέσα σε μερικά χρόνια. Το κορίτσι από την Μαλαισία τώρα μοιράζεται την ιστορία της επιτυχίας της για να εμπνεύσει νεαρά άτομα.

Η παιδική της ηλικία ΄ταν πολύ δύσκολη. Όταν ήταν μικρή, την πείραζαν συνεχώς για το βάρος της. Όταν ήταν στο λύκειο αποφάσισε πως δεν ήθελε άλλο να είναι το ασχημόπαπο.
Επειδή ήταν μοναχοπαίδι και η οικογένειά της την αγαπούσε πολύ, της έδιναν να τρώει όσο ήθελε. Αυτό την έκανε να φτάσει τα 60 κιλά ενώ ήταν μόλις 7 χρονών, με αποτέλεσμα να ήταν το πιο χοντρό παιδί στο νηπιαγωγείο!

Όταν ήταν 13 είχε φτάσει να ζυγίζει 104 κιλά!


 Δυστυχώς, κανείς δεν την υποστήριζε στο σχολείο, ούτε οι φίλοι της αλλά ούτε και οι καθηγητές της.

«Είχα πέσει σε κατάθλιψη γιατί δεν είχα κανέναν να μιλήσω. Είχα μόνο το ημερολόγιό μου και την μουσική που με κράτησαν από το να μην τρελαθώ».

Μάλιστα, η ίδια έχει δηλώσει πως το είδωλό της,ο Justin Bieber, την ενέπνευσε να ξεκινήσει την μεταμόρφωση.
Τα πράγματα άλλαξαν όταν έγινε 15 ετών. Αποφάσισε πως δεν θα ανεχόταν άλλο το bullying και ξεκίνησε δίαιτα. Άλλαξε την διατροφή της και έκοψε τα γλυκά.

«Έκανα γυμναστική δύο ώρες κάθε μέρα στο σπίτι και πήγαινα για τρέξιμο το απόγευμα».


Η νεαρή βασίλισσα ομορφιάς έχει ένα ενδιαφέρον μήνυμα για τους νταήδες.
«Πιστεύω πως οι νταήδες νιώθουν ανασφάλεια για τον εαυτό τους και έτσι πειράζουν τους άλλους για να νιώσουν καλύτερα».

«Αντιθέτως, αγαπήστε τον εαυτό σας και στοχεύστε να εμπνεύσετε άλλους».

Χρειάστηκε περίπου 6 μήνες για να αρχίσει να βλέπει την αλλαγή αλλά η σκληρή δουλειά της τελικά απέδωσε. Αφού έπεσε από τα 104 στα 53 κιλά, στέφθηκε Miss Selangor Earth 2016.

 «Για όσους θέλετε να χάσετε βάρος, το μόνο που χρειάζεστε είναι αποφασιστικότητα και θέληση».
newmoney.gr
Νεότερη Παλαιότερη