ΤΩΡΑ : Αφού κάηκαν, πνίγονται στην Αττική


Το κύμα κακοκαιρίας εκδηλώνεται σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ενώ στο Μαρούσι πέφτει χαλάζι.

Από την εκδήλωση της καταιγίδας, η Πυροσβεστική έχει ήδη δεχθεί περίπου 140 κλήσεις από περιοχές στα βόρεια της Αττικής και ειδικότερα από Βόρεια Πεντέλη, Κηφισιά, Μελίσσια, Μαρούσι και Βριλήσσια.

Μεγαλύτερη κινητικότητα υπάρχει στην περιοχή της Κηφισιάς, όπου οι κλήσεις αφορούν σε άντληση υδάτων και παροχή βοήθειας. Μάλιστα, αξιωματικοί της Πυροσβεστικής εκτιμούν ότι οι κλήσεις θα αυξηθούν, καθώς υπάρχει ανοδική τάση.

Απίστευτες είναι οι εικόνες από τις πλημμύρες στο Μαρούσι και κυρίως στην οδό Κονίτσης όπου βρίσκεται ένα υπαίθριο πάρκινγκ.

Αυτοκίνητα έχουν βουλιάξει στα νερά και οι εικόνες είναι συγκλονιστικές. Μια ολόκληρη γειτονιά από πίσω έχει πνιγεί από την βροχή που έπεσε νωρίτερα. Κόσμος έχει βγει στους δρόμους και προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί. Τόσο στο Μαρούσι όσο και σε άλλους δήμους στα βόρεια προάστια οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους αφού τα λίγα λεπτά καταρρακτώδους βροχής στάθηκαν ικανά να αποκαλύψουν την γύμνια που υπάρχει και στο θέμα της αντιμετώπισης των πλημμυρικών φαινομένων.

Νεότερη Παλαιότερη