Παράπονα αναγνώστη μας, για μεγάλο κατάστημα της Θεσσαλονίκης


Λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επώνυμη  καταγγελία αναγνώστη μας, που αφορά περιστατικό στον περιβάλλοντα χώρο γνωστού πολυκαταστήματος της  Θεσσαλονίκης.
Τα στοιχεία του αναγνώστη μας είναι στην διάθεση μας.
Γράφει λοιπόν ο φίλος μας : 
"Καλημέρα, θέλω να σας εξιστορήσω τι μου συνέβη την Παρασκευή  17/8/2018 και ώρα 18.15 στο parking του MART, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Αφού λοιπόν έκανα τα ψώνια μου και μεταξύ αυτών και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια μάρκας NIKE, βγήκα στο parking και την ώρα που πήγα να αφήσω το καρότσι, ( που σημειωτέων είναι όλα σαράβαλα, σε άλλα δεν μπαίνει το κέρμα, σε άλλα δεν βγαίνει, άλλα δεν τσουλάνε ), δεν έβγαινε το κέρμα με αποτέλεσμα να αφήσω κάτω τις δύο σακούλες και τα παπούτσια που κρατούσα, για να προσπαθήσω να βγάλω το κέρμα και με τα δύο μου χέρια. 
Αφού λοιπόν τα κατάφερα, πήρα τις σακούλες μου χωρίς τα παπούτσια, τα οποία έλειπαν χωρίς να το έχω καταλάβει εκείνη την στιγμή και έφυγα.
Οταν είκοσι λεπτα αργότερα κατάλαβα ότι λείπουν γύρισα, πήγα στη ρεσεψιόν και είπα τι είχε συμβεί ....εννοείτε πλήρης αδιαφορία , σε επισήμανση μου δε ότι εάν τα καρότσια δεν είχαν πρόβλημα ή  αν υπήρχε κάποιος SECURITY στον χώρο του parking τίποτε δε θα είχε συμβεί.

Σημειωτέων ότι την ώρα που προσπαθούσα να αφήσω το καρότσι, ήταν κάποιος δίπλα μου που και αυτός έπαιρνε η άφηνε καρότσι,  πιθανολογώ λοιπόν ότι τα πήρε αυτός, όταν λοιπόν τους είπα δείτε από τις κάμερες ασφαλείας που έχετε με τι αυτοκίνητο έφυγε αυτός που τα πήρε, η απάντηση τους ήταν ότι το υλικό από τις κάμερες μπορεί να το δεί μόνο η αστυνομία.

Και κάτι άλλο για το θέμα των καροτσιών: Πρίν λίγες ημέρες που είχα πάει πάλι στο εν λόγω κατάστημα, είχα πεί σε κάποιον SECURITY που ήταν έξω εκείνη την ώρα, καιρός είναι να αλλάξετε τακαρότσια γιατί δεν τσουλούσε....
Η απάντηση του ;;;
"Ελα μωρέ όλο γκρίνια είσαι...." !!!
 ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ"
Νεότερη Παλαιότερη