Δύο νέες αυτοκτονίες μέσα σε λίγες ώρες

Δύο νέες αυτοκτονίες μέσα σε λίγες ώρες
Με τον πλέον φρικτό τρόπο έβαλε τέλος στη ζωή του άνδρας στο Αγρίνιο. 
Ο άνδρας κρεμάστηκε σε ελιά επί της οδού Πανεπιστημίου, με διερχόμενους πολίτες να σοκάρονται από το ανατριχιαστικό θέαμα και να ειδοποιούν λίγο μετά τις 9 το πρωί την Αστυνομία, ισχυρές δυνάμεις της οποίας έσπευσαν στο σημείο αποκλείοντας τον χώρο.

Ο άντρας, κάτοικος της περιοχής, έβαλε τέλος στη ζωή του με βρόγχο που πέρασε στο λαιμό του σε ελαιόδεντρο, σε κοινή θέα μπροστά στο δρόμο.
Η σορός του θα μεταφερθεί για νεκροψία-νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας.

Τελειωμό δεν έχουν τα τραγικά περιστατικά που συγκλονίζουν τη Ζακυνθινή κοινωνία μεταξύ των οποίων και αυτό που συνέβη χτες βράδυ Τρίτης, όταν ο 64χρονος Δ.Μπ., κάτοικος εν ζωή περιοχής Σαρακηνάδου, αποφάσισε για τους δικούς του λόγους, να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο αυτόχειρας βρέθηκε από τον ίδιο του τον γιο, να έχει κρεμαστεί από ένα ελαιόδεντρο πλησίον του σπιτιού του.
Σοκαριστική η στιγμή κατά την οποία τον αναζήτησε και ήρθε αντιμέτωπος με το άψυχο σώμα του να αιωρείται.

Αφού προσπάθησε να ξεπεράσει το αρχικό σοκ, μη θέλοντας να πιστεψει τι ακριβώς είχε συμβεί ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία η οποία έφτασε στο σημείο και άρχισε να συλλέγει στοιχεία. Ταυτόχρονα ειδοποίησε και το ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον ατυχο ανδρα ο οποίος είχε προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε τυπικά ο θάνατός του.

Παρότι η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια ή τα κίνητρα της πράξης που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, δεν φέρεται να είχε αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους.

Το συμβάν βύθισε στο πένθος τους συγγενείς του αυτόχειρα και όσους τον γνώριζαν, στους οποίους εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.
sinidisi.gr
imerazante.gr

Νεότερη Παλαιότερη