"Να σε είχα στην οικοδομή, να σου πω τι θα πει φιστίκι"

Ακόμη ένα επεισόδιο με ύβρεις και κουτσαβακισμούς σημειώθηκε στο Δημοτικό συμβούλιο Βόλου, με πρωταγωνιστή τον Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος καταφέρθηκε με χυδαίους χαρακτηρισμούς κατά ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου.
Σφοδρή επίθεση, με ακραίους χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε ο δήμαρχος Βόλου, Αχ. Μπέος κατά του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Κώστα Γαργάλα, με αφορμή, όπως ισχυρίστηκε, ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με την οποία επιτέθηκε κατά του ιδίου και της οικογένειάς του.

Στη διάρκεια της ενημέρωσης του δημάρχου, ο Αχ. Μπέος άσκησε κριτική σε κάτι «περίεργους τύπους» που αναφέρθηκε στο πρόσωπό του και στη ν οικογένειά του μέσω FB για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους. Ο ίδιος είπε ότι δεν έχει ανάγκη από προβολή και αναφέρθηκε στην πυρκαγιά της Αττικής.
Στη συνέχεια ο δήμαρχος αποκάλεσε «μ….» τον κ. Γαργάλα, που του απάντησε «δε ντρέπεσαι λίγο». Ο Μπέος συνέχισε την επίθεσή του με ακραίους χαρακτηρισμούς ότι «ξεφτίλα», «καραγκιόζη» και να προσέχει τους χαρακτηρισμούς του.
Ο Κ. Γαργάλας είπε ότι αν πάθει κάτι ο ίδιος θα είναι η αιτία, ο δήμαρχος του είπε να κάνει κανένα μπάνιο, ο σύμβουλος απάντησε ότι δουλεύει και ο Μπέος άρχισε να «εκτοξεύει» χαρακτηρισμούς όπως «νούμερο», «αριστερέ του κ….» και τον προειδοποίησε να προσέχει τις εκφράσεις του.
Ο σύμβουλος της β’ ελάσσονος μειοψηφίας Τ. Δουλόπουλος, ζήτησε να επικρατήσει ηρεμία, καθώς ο κ. Γαργάλας έχει την καρδιά του και τον Γαργάλα να απαντά ότι δε χρειάζεται κανέναν υπερασπιστή».

Χαρακτηριστικός είναι ο παρακάτω εξευτελιστικός διάλογος :


  • Αχ. Μπέος: Όχι βέβαια. Εσύ είσαι ένας μ….ας

  • Κ. Γαργάλας: Ντροπή σου.

  • Αχ. Μπέος: Δύο έδρανα έχουμε. Πλησιάζουμε πολύ κοντά..

  • Κ. Γαργάλας: Δεν ντρέπεσαι;

  • Αχ. Μπέος: Όξω από εδώ Καραγκιόζη. Άσε αυτό το ύφος σε μένα.

  • Κ. Γαργάλας: Θα φύγω. Δεν είσαι… ούτε μια τρίχα από τα παπούτσια μου δεν είσαι.

  • Αχ. Μπέος: Κάτσε κάτω ρε νούμερο. Αριστερέ του κ…ου. Πάρτε το 166. Να πας να ξυρίσεις το μουστάκι γελοίο υποκείμενο.

  • Κ. Γαργάλας: Έπρεπε να σε είχα στην οικοδομή μπαγάσα. Να σου πω τι θα πει φιστίκι.
Νεότερη Παλαιότερη