Θεσσαλονίκη:Ο Γ. Ζουγανέλης, για την ληστεία στην παράσταση του

Η είδηση της ληστείας του ταμείου του Θεάτρο Δάσους κατά τη διάρκεια της παράστασης "Παράξενο ζευγάρι" το βράδυ της Τρίτης 31 Ιουλίου, προκαλεί μεγάλη ανησυχία και έβαλε σε πονοκέφαλο τους ανθρώπους του θεάτρου και της παραγωγής.

Το theTOC.gr επικοινώνησε με τον Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος περιέγραψε όσα συνέβησαν: "Την Τρίτη το βράδυ, κι ενώ εμείς παίζαμε το δεύτερο μέρος της παράστασης έγινε η ληστεία. 
Η κυρία που ήταν στο ταμείο είχε πάει στο κιόσκι που χρησιμοποιεί το θέατρο και καταμετρούσε τςι εισπράξεις. Σε αυτά τα χρήματα ήταν και οι εισπράξεις του θεάτρου, είχαμε 3.000 άτομα θεατές, καθώς και οι εισπράξεις από τα ηλεκτρονικά εισιτήρια. 
Σύμφωνα με τον υπολογισμό ήταν γύρω στα 25 με 30 χιλιάδες ευρώ. Χτύπησαν την πόρτα στο κιόσκι και άνοιξε η γυναίκα. 
Ήταν δύο άτομα όπως μας είπε. Δεν είδε τα πρόσωπά τους. Τη χτύπησαν, πήραν τα χρήματα, άρπαξαν την τσάντα και εξαφανίστηκαν μέσα στο δάσος. Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ευτυχώς η γυναίκα είναι καλά. Οι άνθρωποι της παραγωγής μας πήγαν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν το γεγονός και να γίνει η έρευνα που πρέπει. Πραγματικά, μέσα σε όλα όσα ζει η χώρα μας αυτή την περίοδο αυτό είναι το μικρότερο κακό".
Νεότερη Παλαιότερη