«Είμαι τέσσερα χρόνια μόνη μου. Νιώθω έλλειψη της αγκαλιάς»

Για τα επαγγελματικά της, την προσωπική της ζωή, αλλά και το γεγονός ότι εδώ και τέσσερα χρόνια δεν έχει σύντροφο μίλησε ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

«Έχω περάσει δύσκολα και περνάω δύσκολα. Δεν μου έρχονται τα πράγματα εύκολα όπως σκέφτονται οι περισσότεροι. Δεν ντρέπομαι να χτυπήσω πόρτες και έτσι μου έρχεται η δουλειά. Μου έχουν βάλει και τρικλοποδιές, αλλά το ξεπερνάω», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Δεν είναι ωραίο να σου χρεώνουν τον έναν και τον άλλον… Είμαι μόνη μου και νιώθω μοναξιά. Έλλειψη αγκαλίτσας. Θέλει και μαγκιά να είσαι μόνος σου. Οι περισσότεροι κάνουν σχέση για να έχουν κάποιον να γαντζώνονται. Εγώ επέλεξα να σταθώ στα πόδια μου, μόνη μου. Έχει παγιωθεί μια κατάσταση γιατί είμαι 4 χρόνια μόνη μου, δεν είναι λίγα. Έχω ξεσυνηθίσει να μοιράζομαι».

Όσο για την σχέση που έχει με τις κοπέλες του αδερφού της, η ίδια αποκάλυψε: «Νομίζω ότι είμαι πάρα πολύ αυστηρή με τις κοπέλες του αδερφού μου. Είμαι ανταγωνιστική, τις ζηλεύω πάρα πολύ. Τους δίνει πάρα πολλή σημασία και ζηλεύω, τι να κάνω τώρα; Να πω ψέματα;».

Νεότερη Παλαιότερη