Χαροπαλεύει το μικρό αγόρι, που έπεσε από μπαλκόνι 2ου ορόφου

Εντοπίστηκε τελικά και συνελήφθη η μητέρα του τετράχρονου αγοριού που λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι έπεσε από τον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε με την οικογένειά του, στα Χανιά.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο του ατυχήματος, αναζήτησαν τους γονείς του παιδιού αλλά τότε διαπίστωσαν οτι ο 4χρονος ήταν μόνος στο σπίτι και έτσι, χωρίς να υπάρχει κανείς να το σταματήσει, βγήκε στο μπαλκόνι και έπεσε στο κενό.

Έπειτα από περίπου δύο ώρες συνελήφθη η μητέρα του η οποία ισχυρίστηκε στις αρχές οτι βγήκε για λίγο έξω από το σπίτι για να μεταβεί στο μινι μάρκετ και θα επέστρεφε σύντομα, οπότε άφησε το αγοράκι μόνο του. Την ίδια ώρα ο πατέρας του παιδιού βρισκόταν στη δουλειά.

Η γυναίκα έχει συλληφθεί με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μια τυπική διαδικασία που προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις και θα αφεθεί ελεύθερη προκειμένου να βρεθεί δίπλα στο παιδί της.

Το τετράχρονο αγόρι φέρει πολλαπλά τραύματα κυρίως στο κεφάλι και στο πρόσωπο και αναμένεται να μεταφερθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ.
Νεότερη Παλαιότερη