"Την έκανε" από την τηλεόραση, η Τζούλια Νόβα

Η Τζούλια Νόβα αποκαλύπτει το παρασκήνιο της αποχώρησης της από το STAR και τον Τροχό της Τύχης!

Έμεινε τέσσερα στον Τροχό της Τύχης και στο STAR και αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό αλλά η όμορφη ξανθιά, Τζούλια Νόβα αποφάσισε να αποχωρήσει από το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι του σταθμού, αφού όπως είπε ένιωθε ότι δεν είχε να προσφέρει κάτι άλλο πλέον. Μάλιστα, στη συνέντευξη της στο Happy Day, αποκαλύπτει για το τηλεφώνημα που της έκανε ο Πέτρος Πολυχρονίδης προκειμένου να της αλλάξει γνώμη.

«Ένιωθα ότι πλέον δεν είχα να προσφέρω κάτι άλλο στον Τροχό της Τύχης. Θεώρησα ότι αυτή ήταν η καλύτερη απόφαση για εμένα. Συν ότι δεν λέμε ότι όταν κλείνει μια πόρτα, ανοίγει μια άλλη; Δεν είχα να πάρω κάτι άλλο και να μάθω κάτι άλλο μέσα από αυτό το παιχνίδι.
 Τον Πέτρο τον ξάφνιασα πάρα πολύ, δεν το περίμενε. Αφού με πήρε τηλέφωνο και μου είπε «Τζούλια αληθεύει αυτό που διάβασα;». Του λέω «ναι ισχύει». Μου λέει μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείς; Μήπως να προσπαθήσω να σου αλλάξω τη γνώμη γιατί όσο να’ ναι τόσο καιρό ήμασταν μαζί στο παιχνίδι. Αλλά όχι, όταν έχω πάρει μια απόφαση, για εμένα είναι οριστική. Δεν την αλλάζω.

Γενικότερα είχα διάφορες προτάσεις. Μερικές δεν μου ήταν και τόσο ελκυστικές. Δεν μου ταίριαζαν και τόσο πολύ και έτσι αρνήθηκα. Κάποια στιγμή θα βρεθεί κάτι που θα είναι πιο κατάλληλο για εμένα. Ήταν όμορφα αυτά τα 4 χρόνια στον Τροχό της Τύχης, περάσαμε πολύ ωραία, είχαμε γίνει μια πολύ ευχάριστη παρέα», είπε η Τζούλια Νόβα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η νεαρή παρουσιάστρια του Star αποφάσισε να αποχωρήσει για κάποιο διάστημα από την τηλεόραση ,παρόλο που είχε προτάσεις και να ασχοληθεί με τη ζωγραφική.

Νεότερη Παλαιότερη