Θρασύτατοι διαρρήκτες υπνώτισαν με spray ζευγάρι και τους καταλήστεψαν


Θρασύτατοι διαρρήκτες μπήκαν σε σπίτι ενώ οι ιδιοκτήτες κοιμούνταν και το έκαναν… γης Μαδιάμ

Ανάστατοι οι κάτοικοι στις Ράχες με τους θρασύτατους διαρρήκτες που μπουκάρουν στα σπίτια τη νύχτα…

Ένα ζευγάρι επαγγελματιών στις Ράχες ξύπνησαν το πρωί και δεν πίστευαν στα μάτια τους. Μέσα στο σπίτι ήταν όλα τα δωμάτια άνω – κάτω. Τους είχαν πάρει χρήματα, κοσμήματα, κινητά και τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Οι κλέφτες πριν φύγουν πέρασαν και από το κατάστημα που διατηρούν στο ισόγειο και αφού πήραν και από εκεί ότι βρήκαν στην ταμειακή, πήραν το αυτοκίνητο του ζευγαριού και εξαφανίστηκαν.

Όλα αυτά συνέβησαν τη νύχτα χωρίς να καταλάβουν το παραμικρό. «Κάτι μας έριξαν. Μάλλον με σπρέι. Δεν εξηγείται αλλιώς να γίνει όλη αυτή η καταστροφή και εμείς να μην καταλάβουμε τίποτα…», έλεγε σοκαρισμένη η ιδιοκτήτρια.

Πριν από λίγες ημέρες συνέβη το ίδιο σκηνικό, σε διπλανό χωριό, στο Αχλάδι. «Δεν αποκλείεται να είναι οι ίδιοι….». λένε κάποιοι από τους κατοίκους που είναι φοβούνται ότι θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες νυχτερινές επισκέψεις.

«Το θέμα είναι τι γίνεται αν τους καταλάβεις και ξυπνήσεις. Να κάνεις τον ψόφιο κοριό όπως έλεγε ο υπουργός μου φαίνεται δύσκολο. Εγώ θα σηκωθώ και όποιον πάρει ο χάρος….», έλεγε ένας γείτονας του ζευγαριού.

Νεότερη Παλαιότερη