Ανατριχίλα: "Έρχομαι να σε σκοτώσω"

Σοκάρει η εξομολόγηση της 20χρονης Κικής, που δέχθηκε σφαίρες για αγριογούρουνο από το όπλο του 38χρονου που την πολιορκούσε. Η ίδια μίλησε στον Αlpha μέσα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.

Η 20χρονη είχε γνωρίσει τον 38χρονο ως θαμώνα στην καφετέρια που δούλευε. Όπως υποστηρίζει, την πίεζε να συνάψουν σχέση και τον τελευταίο μήνα δεχόταν απειλές για τη ζωή της, καθώς το μυαλό του φαίνεται ότι θόλωσε, όταν έμαθε ότι η κοπέλα θα έφευγε για σπουδές στην Κρήτη.

«Δεν είχα καθόλου σχέσεις. Στην καφετέρια που δούλευα ερχόταν και με ενοχλούσε. Τις πιο πολλές φορές δεν απαντούσα στα μηνύματά του. Μετά συνέχιζε, μού έστελνε άλλα απειλητικά, του τύπου "Θα έρθω με το όπλο, θα σκοτώσω κι εσένα και την οικογένειά σου, με απειλούσε», διηγήθηκε η 20χρονη.
«Ήρθε, υποτίθεται για να μου δείξει τις φλέβες του, που ήταν κομμένες. Και επειδή είχε μαχαίρι μαζί του, του πάτησε 2 -3 μπάτσες ο μπαμπάς μου. Έφυγε και μετά ξαναήρθε με το όπλο και άρχισε να πυροβολεί. 

Η γιαγιά μου μπήκε μαζί μου στην αποθηκούλα, γιατί προλάβαμε και πέσαμε κάτω, την έριξα κάτω τη γιαγιά μου. Είχε πυροβολήσει ήδη την αδερφή μου. Σταμάτησε να πυροβολεί και μετά σηκώθηκε η γιαγιά μου για να βγει έξω και την πυροβόλησε.

Δεν είχα καθόλου σχέσεις μαζί του , όχι. Στην καφετέρια που δούλευα ερχόταν και με ενοχλούσε. Τις πιο πολλές φορές δεν απαντούσα στα μηνύματά του. Μετά συνέχιζε, μου έστελνε κι άλλα απειλητικά μηνύματα: Θα έρθω με το όπλο και θα σε σκοτώσω κι εσένα και την οικογένειά σου, με απειλούσε».

Σήμερα τελέστηκε η κηδεία της γιαγιάς της, ενώ ο πατέρας της και οι δύο φίλοι του σήμερα οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν αύριο στον ανακριτή.
Νεότερη Παλαιότερη