ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ : Συνελήφθη αρχιτέκτονας, για την εκτέλεση του φαρμακοποιού

Συνελήφθη 51χρονος και ομολόγησε την δολοφονία φαρμακοποιού στο Ν. Ψυχικό

Ένας 51χρονος Έλληνας συνελήφθη και ομολόγησε ότι είναι ο δράστης της δολοφονίας του 57χρονου φαρμακοποιού, την ώρα που ο τελευταίος έβγαινε από το σπίτι του στο Νέο Ψυχικό, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κίνητρο της δολοφονίας ήταν οι οικονομικές διαφορές που είχε ο δράστης με το θύμα.
Πρόκειται για άτομο από το φιλικό μέχρι πριν λίγα χρόνια περιβάλλον του φαρμακοποιού,  με το οποίο όμως είχε οικονομικές διαφορές στη συνέχεια, που τους έφεραν τελικά να είναι αντίδικοι ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Ο καθ' ομολογία φονιάς, αρχιτέκτονας-κατασκευαστής στην επαγγελματική του δραστηριότητα,  φέρεται να είχε δανεισθεί ένα μεγάλο ποσό από τον φαρμακοποιό, το οποίο δεν επέστρεψε. 

Το θύμα της δολοφονικής επίθεσης διεκδίκησε δικαστικά όμως την επιστροφή του ποσού του δανείου από τον αρχιτέκτονα,  επιτυγχάνοντας την κατάσχεση ακινήτου του. 

Η συγκεκριμένη αντιδικία εξετάζεται να είναι και η αιτία που ο αρχιτέκτονας θέλησε να δολοφονήσει τον φαρμακοποιό, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί το όπλο της επίθεσης.          
Ο άτυχος φαρμακοποιός πυροβολήθηκε τρεις φορές στο κεφάλι και το σώμα την ώρα που έβγαινε με το αυτοκίνητό του από το κλειστό γκαράζ του σπιτιού του στη συμβολή των οδών Ιωνίας και Πλαστήρα.

Νεότερη Παλαιότερη