Η καλλονή από την Μακεδονία, Σταρ Ελλάς 2018 !!!


«Οπα, όπα τι έχεις πειράξει στο πρόσωπό σου;»! Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που άκουσε η Ιωάννα Μπέλλα μόλις βρέθηκε μπροστά στους κριτές του Greece’s Next Top Model.

Η συνέχεια είναι σίγουρα κάτι που η Ιώαννα Μπέλλα μάλλον θα ήθελε να ξεχάσει. Λίγες εβδομάδες πριν η Ιώαννα Μπέλλα αναδειχθεί Σταρ Ελλάς 2018 είχε κοπεί από την επιτροπή του Greece’s Next Top Model. Και αυτό δεν ήταν το κακό. Γιατί το χειρότερο ήταν η σκληρή κριτική που είχε ακούσει, καθώς οι κριτές την έκαναν… κομματάκια για τις πλαστικές που είχε κάνει λέγοντάς της ούτε λίγο ούτε πολύ ότι δεν μπορεί να κάνει καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ.

Η αυστηρή κριτική στο GNTM
Οι κριτές είδαν αμέσως τις πλαστικές και άρχισαν να την κριτική ρωτώντας τι επεμβάσεις έχει κάνει. Η Ιωάννα Μπέλλα αρνούνταν πως έχει πειράξει κάτι πάνω της με αποτέλεσμα οι κριτές να την περάσουν από ιερά εξέταση.

«Η μύτη μου είναι φυσική, τα χείλη μου τα είχα κάνει πριν ένα χρόνο», απάντησε το μοντέλο, αλλά αυτό δεν ήταν το μόνο που παρατήρησαν οι κριτές.
«Αρά έχεις βάλει χείλη, στήθος, ψεύτικα νύχια και ψεύτικες βλεφαρίδες», είπε ανακεφαλαιώνοντας η Βίκυ Καγιά.

Από την άλλη, ο Δημήτρης Σκούλος της έδωσε το πρώτο «χτύπημα» λέγοντας της… «Δεν ξέρω τι να κάνω με τα χείλη, δεν ξέρω πως να τα μαζέψω στον φακό. Αντε πες στην φωτογραφία κόβεται… αλλά στο βίντεο», ανέφερε.
Τα δύσκολα για την Ιωάννα Μπέλλα άρχισαν την ώρα της ψηφοφορίας και συγκεκριμένα όταν της μίλησε η Βίκυ Καγιά.

«Εγώ προσωπικά σε ήθελα στεγνή μοντελάρα. Αν σκεφτόσουν σοβαρά την μόδα και το μέλλον σου σε αυτή, γιατί να τα κάνεις όλα αυτά, δεν τα χρειάζεσαι», ήταν τα λόγια που την έκαναν να κλάψει.
Εν τέλει η Ιωάννα Μπέλλα δεν πέρασε στην επόμενη φάση του Next Top Model, καθώς ο Άγγελος Μπράτης και ο Δημήτρης Σκούλος της έβαλαν «ΟΧΙ».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Δημήτρης Σκουλός, λίγες ημέρες αργότερα βρέθηκαν «Στη φωλιά των Κου Κου» και προσπάθησαν να εξηγήσουν γιατί κριτίκαραν τόσο αυστηρά την Ιωάννα Μπέλλα.

«Την Ιωάννα Μπέλλα εγώ δεν την ήξερα καν και μη μπερδεύεστε. Άλλο μια ωραία και εντυπωσιακή γυναίκα, άλλο μοντέλο μόδας. Εγώ είμαι φωτογράφος μόδας. Η Ιωάννα Μπέλλα για μένα είναι μια χαρά, εντυπωσιακή γυναίκα, that’s it. Δεν κάνει για μοντέλο μόδας, είναι πάρα πολύ πειραγμένη. Δεν θα τολμούσε ποτέ κανένα γραφείο να μου στείλει για κάστιγνκ κοπέλες που έχουν κάνει πλαστικές. Ποτέ», είπε ο φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, από την πλευρά της, είπε: «Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις που εμείς είδαμε, ήταν πράγματα που δεν μπορούν να δουλευτούν. Τα κορίτσια έρχονται σε μας για να τις κρίνουμε, είμαστε οι κριτές, είναι η δουλειά μας. Το πώς απαντάμε είναι η άποψη του καθενός. Δεν προσπαθούμε να περάσουμε την άποψη μας. Απλώς ο καθένας μας έχει την αντίληψή του».

Από το GNTP στα καλλιστεία
Ωστόσο, το μοντέλο αποφάσισε να δοκιμάσει και να δει αν μπορεί να τα καταφέρει στα φετινά Καλλιστεία 2018.

Έχοντας ως αντίπαλες πανέμορφες Ελληνίδες, αλλά και κορίτσια που πέρασαν και αυτά από τους κριτές του Next Top Model, όπως Ηρώ Δημητροπούλου, η Ιωάννα Μπέλλα ξεχώρισε γρήγορα και λόγω του ύψους της (1,83 μέτρα), αλλά και λόγω του εντυπωσιακού προσώπου της και των λαμπερών μαλλιών της. Bέβαια να σημειωθεί πως απαρατήρητο δεν πέρασε, πως η Ιωάννα Μπέλλα χρειάστηκε να εξαφανίσει τα τατουάζ της.

Αλλωστε το νεαρό μοντέλο πέρα από το «ναι» των κριτών χτες, είχε μαζί της και το κοινό στα Καλλιστεία 2018, καθώς πριν φορέσει το στέμμα της Σταρ Ελλάς πήρε το People’s Choice Award.
Να σημειωθεί πως η Ιώννα Μπέλλα βρέθηκε στο τέλος μαζί με την επίσης εντυπωσιακή Μαρία Λεπίδα, η οποία εν τέλει πήρε την θέση της Μις Ελλάς 2018.
Νεότερη Παλαιότερη