Τρία άτομα οι δολοφόνοι της Ειρήνης Λαγούδη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρηνης Λαγούδη από την Αιτωλοακαρνανία. Η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί πριν από εννέα μήνες νεκρή στο αυτοκίνητό της και η υπόθεση έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Αρχικά είχε γίνει λόγο για αυτοκτονία, ωστόσο, μετά από την επιμονή της οικογένειάς της, τα στοιχεία που ήρθαν στο «φως» αποκάλυψαν πως κάποιοι έβγαλαν την Ειρήνη από τη μέση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τρία άτομα φωτογραφίζονται ως οι δολοφόνοι της 44χρονης Ειρήνης.
Ο ένας είναι ο ηθικός αυτουργός και έχει προσωποποιηθεί μετά την ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας σε άτομο από το στενό φιλικό περιβάλλον της 44χρονης.

Είναι ο άνθρωπος που φέρεται να έδωσε εντολή σε δύο πολύ δικούς του ανθρώπους, στους οποίους και είχε απόλυτη εμπιστοσύνη, να κάψουν την 44χρονη μέσα στο αυτοκίνητό της, σύμφωνα με το Star.

Άλλος έβαλε τη φωτιά και άλλος την κλείδωσε μέσα στο αυτοκίνητό για να μην μπορεί να βγει. Γι’ αυτό και βρέθηκαν και πελματικά αποτυπώματα από την μπότα της Ειρήνης Λαγούδη στον ουρανό και στο πίσω τζαμι του αυτοκίνητου. Η γυναίκα πάλευε να σωθεί.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα βοηθήσει στο να συνδεθούν από την ανακρίτρια ο ηθικός με τους φυσικούς αυτουργούς.

Αρνείται τα πάντα ο γιατρός
Ο Εισαγγελέας Αγρινίου προσωποποίησε την ποινική δίωξη στον γιατρό πρώην σύντροφό της. Τον κατηγορεί ότι είναι ο ηθικός αυτουργός και ότι σχεδίασε τη δολοφονία της.

Η δημοσιογράφος του Star Τασούλα Παπανικολάου, επικοινώνησε με τον γιατρό μόλις έγινε γνωστή η προσωποποίηση της ποινικής δίωξης, ο οποίος είπε:
«Δεν ισχύει τίποτα …Δεν θέλω να πω κάτι. Το γνωρίζετε ..Σας ευχαριστώ πολύ».
Νεότερη Παλαιότερη