Θεσσαλονίκη : Αγριο επεισόδιο με ξυλοδαρμό, σε Δημόσιο Νοσοκομείο

Καταγγελία του Σωματείου των Εργαζομένων στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ότι ομάδα Αλβανών ξυλοκόπησε νοσηλευτή.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, το Σάββατο στα επείγοντα του νοσοκομείου έφθασε ομάδα περίπου 10 αλβανών με έναν ομοεθνή τους ο οποίος έχρηζε ιατρικής βοηθείας.

Η ομάδα αρνήθηκε να αποχωρήσει από το θάλαμο εξέτασης όταν τής ζητήθηκε από έναν νοσηλευτή, τον οποίο μάλιστα κάποιος από την ομάδα χτύπησε με γροθιά στον αυχένα όταν γύρισε την πλάτη του.

Ευτυχώς μια νοσηλεύτρια σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες πρόλαβε και έβαλε το χέρι της στον αυχένα του συναδέλφου της για να τον προστατέψει.
 Οι νοσηλευτές κάλεσαν την αστυνομία, ωστόσο οι δέκα αλλοδαποί πρόλαβαν και έφυγαν ανενόχλητα, χωρίς καν να τους σταματήσουν οι φύλακες. Ο νοσηλευτής νοσηλεύτηκε στην Ε’ Χειρουργική από την οποία και πήρε εξιτήριο την Κυριακή το μεσημέρι.

«Δεν είναι μεμονωμένο επεισόδιο» δηλώνουν οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, τονίζοντας ότι οι πολύωρες αναμονές για εξέταση σε εφημερία λόγω της υποστελέχωσης του νοσοκομείου προκαλεί συχνά τον εκνευρισμό των ασθενών και των συνοδών τους.

Νεότερη Παλαιότερη