Την θυμάσαι:Όλοι, πατεράδες και παιδιά είμασταν θαυμαστές της !!!

Πριν δέκα περίπου χρόνια η μικρή -τότε- Τερέζα Σάσσου ήταν η πρωταγωνίστρια στα διάσημα βίντεο των «Mazoo and the Zoo». Το χαριτωμένο κοριτσάκι με τις ξανθιές μπούκλες μεγάλωσε και πλέον είναι μια σέξι γυναίκα. Είναι ηθοποιός και χορεύτρια και πρωταγωνιστεί σε παιδικές θεατρικές παραστάσεις, με θέμα πάντα το project των «Χanazoo».

Ποια όμως είναι η Τερέζα;
 Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση έγινε τον Ιανουάριο του 2006 όπου συνεργάστηκε με τον Μάνο Βαφειάδη για τα γυρίσματα των χριστουγεννιάτικων video clips με τα σρουμφοτραγούδια που έφερνε τον τίτλο “Χριστούγεννα με τα Στρουμφάκια”. Έπειτα απο δύο χρόνια περίπου και πιο συγκεκριμένα το Νοέμβρη του 2007 κυκλοφόρησε η πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Mazoo and the zoo” σε συνεργασία με τον Μάνο Βαφειάδη και τα αδέρφια Άρτεμης και Ευθύμη Κοκκιναρά. Tο CD περιείχε 10 παιδικά τραγούδια και 10 καραοκε και μέσα σε 1 εβδομάδα κατάφερε και έγινε πλατινένιο, έχοντας την πρώτη θέση στα chart πάνω απο μήνα!

Τα views του Mazoo and the Zoo στο youtube άθροιζαν πολλά εκατομμύρια και αποτελούσαν φαινόμενο. Μετά απο την τεράστια απήχηση που είχε στο παιδικό κοινό το “Mazoo and the zoo”, τα μέλη της μπάντας υπέγραψαν και την δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο “Mazoo and the zoo 2″ το οποίο περιείχε 7 νέα τραγούδια και μέσα σε πολύ λίγο καιρό έγινε και αυτό πλατινένιο. 12 μήνες αργότερα κυκλοφόρησε και το ”Μazoo and the zoo 3” το οποίο σημείωσε και αυτό τεράστια επιτυχία. Τα 3 πλατινένια CD είχαν πουλήσει πάνω από 80.000 αντίτυπα, ενώ οι πωλήσεις των 2 DVD με τα ­video clip­­ κόντευαν να φτάσουν τα 80.000 αντίτυπα.

Τέλη του 2009, οι Mazoo and the Zoo έγιναν Musical, οι παραστάσεις πήραν σάρκα και οστά στο θέατρο Αλίκη και το νούμερο των εισιτηρίων σημείωσε πάνω απο 85.000. Μετά από μια επιτυχημένη χειμερινή σεζόν και μια sold-out περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, η δημοφιλής μπάντα συνέχισε της παραστάσεις της για δεύτερη συνεχή χρονιά με τίτλο “Mazoo and the Zoo THE MUSICAL 2” με καινούρια τραγούδια και νέα εντυπωσιακά σκηνικά! Και κάπως έτσι τελείωσε η πορεία των Mazoo and the Zoo.

Τον Δεκέμβρη του 2011, είδαμε την Τερέζα στον παιδικό περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό nickelodeon σε καινούριο συγκρότημα με τίτλο Μάνου Μάνου και 18 Μαΐου 2012 κυκλοφόρησε και το πρώτο τους cd μέσα από το περιοδικό 7 Μέρες tv με 7 νέα τραγούδια 4 remix και 7 καραοκε. Τον Ιούνιο του 2012 αποφοίτησε απο την νοσηλευτική σχολή του Τ.Ε.Ι. Αθήνας ωστόσο το τραγούδι και η αγάπη των λιλιπουτειων φίλων της είναι αυτό που την γεμίζει.

Στη συνέχεια η μπάντα μετονομάστηκε σε Χanazoo. Μετά τα Ζουζούνια και τα Στρουμφάκια οι Χanazoo είναι το πλέον αναγνωρίσιμο συγκρότημα της τηλεόρασης για τους λιλιπούτειους τηλεθεατές, έχουν ήδη εκδώσει 4 CD με παιδικά τραγούδια, ενώ είναι περιζήτητοι για πάρτι, εκδηλώσεις και, φυσικά, στο Xanazoo Kids Club.





Νεότερη Παλαιότερη