Νέα συνεργασία, για ξενοδοχειακό όμιλο της Θεσσαλονίκης

NΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤOY ANATOLIA HOTELS THESSALONIKI ΜΕ ΤΗΝ THALGO LA BEAUTE MARINE
To Αnatolia Hotel Thessaloniki μέλος του ομίλου Anatolia Hospitality, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την γνωστή εταιρεία γαλλικών καλλυντικών περιποίησης προσώπου και σώματος “Thalgo La Beaute Marine”, όπου μπορείτε τώρα να βρείτε στο “All Senses Fitness & Health Club” του ξενοδοχείου. 

Από το 1964, τα Thalgo Laboratories δημιουργούν καλλυντικά προϊόντα spa και ομορφιάς από θαλάσσια συστατικά και ιχνοστοιχεία. 
Σε στενή συνεργασία με διάσημους φυτολόγους, το Κέντρο Έρευνας Thalgo αναγνωρίζει και εξάγει πάνω από 50 θαλάσσιες δραστικές φόρμουλες με ασυναγώνιστες ιδιότητες, όπου συγκεντρώνονται αποκλειστικά στα προϊόντα της Thalgo. 

Κάθε προϊόν Thalgo είναι ένα γνήσιο συμπλήρωμα της θαλάσσιας αποτελεσματικότητας, που δημιουργήθηκε σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα απόδοσης, απόλυτη συνάφεια με το δέρμα και απόλυτη αισθητική εμπειρία για να προσφέρει τέλεια αποτελέσματα
σε κάθε γυναίκα στον κόσμο. 

Η Thalgo με βασική της φιλοσοφία την προστασία της φυσικής ομορφιάς σε συνάρτηση με το DNA παραμένει εδώ και χρόνια ο παγκόσμιος ηγέτης στα επαγγελματικά θαλάσσια καλλυντικά.
Επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων του Anatolia Hotels Thessaloniki και ενημερωθείτε για τις νέες θεραπείες προσώπου και σώματος και τα πακέτα προσφορών μας.
Τηλέφωνα κρατήσεων: 2310 522422 
E-mail :sales@anatoliahospitality.com 
Νεότερη Παλαιότερη