Τηλεσκουπίδια από το παρελθόν, αλληλοβρίζονται στα social media

Φωτιά έχει πάρει το facebook από την κόντρα Αντρέα Μικρούτσικου και Μαρίας Τσιντικίδου και στη μέση μπήκε τώρα και η Σαφία Βόσσου, η οποία έσπευσε να υποστηρίξει τον πρώην συζυγό της.

Αφορμή η δήλωση της πρωήν Σταρ Ελλάς ότι στην εκπομπή που συνεργάστηκαν δεχόταν μόνιμο μπούλινγκ από τον γνωστό παρουσιαστή. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδωσε μια σκληρή απάντηση, αλλά τώρα έρχεται και η Σοφία Βόσσου να δώσει νέα διάσταση στο θέμα

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδωσε σκληρή απάντηση για την κάποτε συνεργάτιδα του: «Η Μ. Τσιντικίδου με κατηγόρησε για μπούλινγκ… στο σχολείο της τηλεόρασης! Ποια; Αυτή που θεωρούσε τον εαυτό της… λάφυρο!Μάλλον ψάχνει για λίγη διαφήμιση αλλά ο τσάμπας πέθανε.»

Κάτω από την ανάρτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου στο Facebook, η Σοφία Βόσσου έγραψε τα εξής: «Αντρέα μου γιατί αναφέρεσαι στα σκουπίδια; Το ξέρεις πάρα πολύ καλά, ειδικά εσύ και εγώ, γιατί εκείνη την περίοδο ήμασταν μαζί και τα ξέρω καλά τα πράγματα, ότι ουσιαστικά, η εν λόγω κυρία ήταν μαζί σου γιατί σου ζητήθηκε και είχες την μεγάλη καρδιά να την πάρεις μαζί σου. Ας μάθει πρώτα να μιλά ελληνικα και ύστερα αναφέρει το όνομα σου. Ντροπή της, ντροπή όμως».
Νεότερη Παλαιότερη