Το επίσημο βίντεο του 7ου Διεθνή Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου Θεσσαλονίκης

Ξαναζήστε τον «Νυχτερινό», με το επίσημο βίντεο
της μαγικής βραδιάς!
Το μεγαλύτερο νυχτερινό πάρτυ δρόμου της χώρας, ο Protergia 7ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης, που θα μείνει αξέχαστος για τις σπουδαίες αγωνιστικές επιδόσεις και για τις ανεπανάληπτες συγκινήσεις που χάρισε σε περισσότερους από 20.000 δρομείς και θεατές, περνά στην ιστορία με ένα εξίσου εκπληκτικό βίντεο!

Όσα συνέβησαν το βράδυ της 13ης Οκτωβρίου στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης, οι εικόνες απερίγραπτης ομορφιάς της πόλης, καθώς και τα συναισθήματα που βίωσαν οι χιλιάδες δρομείς μέσα από την προσπάθειά τους για την προσωπική υπέρβαση, η χαρά του τερματισμού, τα χαμόγελά τους, αποτυπώνονται στο βίντεο της διοργάνωσης, το οποίο περικλείει τη μαγεία μιας μοναδικής γιορτής, γεμάτης από μουσική, λάμψη, ήχο και χρώματα!

O Protergia 7ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώθηκε από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με την συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, τελώντας επίσης υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίχθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων. Αναλυτικές πληροφορίες για τη διοργάνωση θα βρείτε στον επίσημο δικτυακό τόπο, www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr.

Πλέον, οι δεκάδες χιλιάδες δρομείς που κατέκλυσαν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης ανανεώνουν το ραντεβού τους για την ερχόμενη άνοιξη, όταν θα πραγματοποιηθεί ο Stoiximan.gr 14ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», στις 14 Απριλίου 2019.
Νεότερη Παλαιότερη