Δολοφονία τετραμελούς οικογένειας Ελληνίδας ομογενούς

Η Ελληνικής καταγωγής Τζένιφερ Καρύδη Κανέιρο, ο σύζυγός της και τα δύο τους παιδιά βρέθηκαν νεκροί στα συντρίμμια της έπαυλής τους που κάηκε την περασμένη Τετάρτη

Σύμφωνα μάλιστα με τις Αρχές, τα μέλη της οικογένειας, σκοτώθηκαν πριν η οικία παραδοθεί στις φλόγες. Ο αδερφός του ιδιοκτήτη συνελήφθη ως ύποπτος για εμπρησμό στο δικό του σπίτι.

Τα τέσσερα μέλη της οικογένειας που βρέθηκαν νεκρά είναι: Ο Κιθ Κανέιρο (Keith Caneiro), 51 ετών, η Τζένιφερ Καρύδη Κανέιρο (Jennifer Karidis Caneiro), 45 ετών, και τα παιδιά τους, Τζέσε (Jesse), 11 ετών (μαθητής της 5ης τάξης) και Σοφία (Sophia), 8 ετών, που πήγαινε στην 3 τάξη στο Conover Road Elementary School.

Τα πτώματα της συζύγου και των παιδιών είχαν άσχημα εγκαύματα. Οι ιατροδικαστές δεν καθόρισαν άμεσα τα αίτια θανάτου. Οι σοροί τους ήταν εντός του σπιτιού. Του Κιθ Κανέιρο ήταν εκτός οικίας και έφερε πληγές από πυροβολισμό, σύμφωνα με τον εισαγγελέα.
Τα μέλη της οικογένειας του Κιθ Κανέιρο ήταν θύματα «ανθρωποκτονικής βίας», ανέφερε ο εισαγγελέας, σημειώνοντας ότι δεν υπήρχαν στοιχεία αυτοκτονίας.

Η «ΝΥΤ» έγραψε σχετικά:
Τα αδέρφια Κανέιρο μεγάλωσαν στο Μπρούκλιν και παντρεύτηκαν συζύγους από το Στάτεν Αϊλαντ. Μετακόμισαν σε προάστια της Νέας Ιερσέης περί τα 20 λεπτά σε απόσταση. Το 1991, ο Κιθ ήταν και κουμπάρος στον γάμο του Πολ. Είχαν παιδιά και ήταν συνεταίροι.


Νεότερη Παλαιότερη