Αδυσώπητο πόλεμος στην οικογένεια Αγγελόπουλου


Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος: Αντιμετωπίζω πολυεπίπεδη επίθεση από τα παιδιά μου

Μετά από δήλωση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Σταθάκη, σχετικά με τις οικονομικές περιπέτειες της "Χαλυβουργικής", ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος θέλησε να απαντήσει δημόσια και να καταστήσει σαφές πως είναι ο μοναδικός χρηματοδότης της «Χαλυβουργικής». Παράλληλα, ανέφερε πως δέχεται «πολυεπίπεδη επίθεση» από τα παιδιά του τα τελευταία δύο χρόνια.

Αναλυτικά η δήλωση του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου:

«Είμαι ο αποκλειστικός χρηματοδότης της εταιρείας, έχοντας εισφέρει από την ατομική μου περιουσία ποσό περί τα εκατόν ογδόντα εκατομμύρια (180.000.000) ευρώ, για την επιβίωσή της, μέσα στο εξαιρετικά δυσμενές οικονομικό περιβάλλον που έχει σαν αποτέλεσμα την διακοπή της παραγωγής της. Ουδεμία διαμάχη υφίσταται αναφορικά με τη διαχείριση της εταιρείας, όπως δυστυχώς παραπλανητικά μεταφέρθηκε στον αρμόδιο Υπουργό.

Η διοίκηση και διαχείριση της εταιρείας παραμένει αμετάβλητη επί μακρά σειρά ετών και δεν υφίσταται δικαστική αμφισβήτησή της. Τα τελευταία δύο έτη αντιμετωπίζω πολυεπίπεδη επίθεση από τα παιδιά μου άνευ προηγουμένου, αποκορύφωμα της οποίας ήταν η υποβολή αιτήσεως για την θέση μου σε δικαστική συμπαράσταση, λόγω δήθεν άνοιας!

Στο πλαίσιο αυτό, είναι προφανές ότι γίνεται προσπάθεια να παραπλανηθεί το επιληφθέν Δικαστήριο, με το να υποστηρίζεται ότι δήθεν υφίσταται διαμάχη για την διαχείριση της εταιρείας και ότι δήθεν η θέση μου σε δικαστική συμπαράσταση είναι η ‘λύση’ για το μέλλον της εταιρείας.

Ουδέν ψευδέστερον! Ουδεμία ‘διαμάχη’ για την διαχείριση της Χαλυβουργικής υπάρχει και ουδείς αμφισβητεί την ιδιότητά μου ως του βασικού μετόχου! Ημουν, είμαι και θα είμαι πάντα ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ χρηματοδότης της Χαλυβουργικής. Αντιμετωπίζω το παρόν και το μέλλον της εταιρείας με την απαιτούμενη σοβαρότητα και με γνώμονα το καλό των εργαζομένων της εταιρείας».
Νεότερη Παλαιότερη