Η πιο περιζήτητη Ελληνίδα εργένισσα : Νέα, ωραία και ...ζάπλουτη !!!

Η τζούνιορ της οικογένειας Νιάρχου μεγάλωσε και ακολουθώντας τα βήματα των πρωτότοκων και προβεβλημένων αδελφών της, Σταύρου και Ευγενίας.
Μόλις 22 ετών, η Ηλέκτρα Νιάρχου, μικρότερη αδελφή του Σταύρου και της Ευγενίας Νιάρχου μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ εξωτικών ταξιδιών, επιδείξεων μόδας και του ιππικού στίβου, αφού τα άλογα αποτελούν τη μεγάλη της αγάπη.




Ως γόνος μίας από τις πλέον ισχυρές επιχειρηματικές οικογένειες του κόσμου και μέλος του διεθνούς jet set, ζει ανάμεσα Παρισίων, Λονδίνου και Μόντε Κάρλο, ενώ περνά πολύ από τον χρόνο της με τα άλογα τα οποία υπεραγαπά. «Έχει την ίδια τρέλα με τα άλογα που έχει και η ξαδέλφη της Αθηνά Ωνάση. Είναι δεινή ιππέας και έχει ξοδέψει μια ολόκληρη περιουσία για να αποκτήσει μια σειρά από αραβικά καθαρόαιμα άλογα. 

Σε μια ηλικία που τα υπόλοιπα κορίτσια του κύκλου της σπουδάζουν στα ακριβότερα πανεπιστήμια του κόσμου και περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους κάνοντας shopping, η Ηλέκτρα δεν ασχολείται απλώς με τα άλογα, αλλά όπως αποδεικνύουν και οι θέσεις που καταλαμβάνει σε διάφορα ιππικά τουρνούα, είναι μια αναβάτρια υψηλών επιδόσεων. 
Τα καλοκαίρια της έχουν συνήθως άρωμα Ελλάδας και πριβέ διακοπές στη Σπετσοπούλα. 
Το νεαρό της ηλικίας της, ωστόσο, δεν στάθηκε εμπόδιο στην ενασχόλησή της με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειάς της, αφού εκπροσωπεί τους Νιάρχους στους αγώνες ιπποδρόμου, οι οποίοι αποφέρουν στην οικογένεια κάθε χρόνο εκατομμύρια ευρώ.   
Νεότερη Παλαιότερη