Απαγωγή νεαρού αγοριού στην Θεσσαλονίκη

Σύλληψη μελών συμμορίας για υπόθεση αρπαγής νεαρού 
Οι δράστες κρατούσαν τον νεαρό άντρα παρά τη θέλησή του εντός παραπήγματος σε χωριό του Δήμου Βόλβης

Συνελήφθησαν πρωινές ώρες χθες (25-11-2018), έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, δύο άτομα που ενέχονται σε περίπτωση αρπαγής αλλοδαπού. 

Πρόκειται για αλλοδαπούς άντρες ηλικίας 49 και 30 ετών, σε βάρος των οποίων, αλλά και δύο ακόμη σύνεργων τους, σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου κατά συναυτουργία, συμμορία και παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Προηγήθηκε καταγγελία 16χρονου αλλοδαπού, σύμφωνα με την οποία βραδινές ώρες της 23-11-2018, στα Λαγκαδίκια, δύο άγνωστα προς αυτόν άτομα τον προσέγγισαν και τον επιβίβασαν με τη βία σε αυτοκίνητο. Στη συνέχεια τον οδήγησαν σε παράπηγμα που βρισκόταν σε χωριό του Δήμου Βόλβης, όπου θα τον κρατούσαν, χωρίς τη θέλησή του, μέχρι συγγενικά του πρόσωπα να καταβάλουν χρηματικό ποσό προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος.

Πρώτες πρωινές ώρες της 24-11-2018 ο παθών κατάφερε να διαφύγει και να μεταβεί σε αστυνομικό κατάστημα όπου κατήγγειλε το συμβάν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για εντοπισμό τυχόν άλλων παθόντων.

Νεότερη Παλαιότερη