Μέγκι Ντρίο : Νέο παραλήρημα κακίας, ποια θέλει να κερδίσει στο reality

Η Μέγκι Ντρίο «αδειάζει» την τριάδα της φωτιάς:, "Μικαέλα και Εύη είναι αδύναμες χωρίς εμένα" 

Η Μέγκι Ντρίο, η παίκτρια που άφησε το στίγμα της στο Greece's Next Top Model, συνεχίζει να έλκει τα φώτα της δημοσιότητας με τις δηλώσεις της εκτός παιχνιδιού.

Η πρώην παίκτρια του Next Top Model, Μέγκι Ντρίο, συνεχίζει να έχει στραμμένα τα φώτα πάνω της παρότι έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό.

«Έχω δημιουργήσει ένα δικό μου κοινό και ξέρω ότι με θέλουν πίσω στο σπίτι», δήλωσε η ίδια, μιλώντας στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Μιλώντας για τις δύο παίκτριες Μικαέλα και Εύη που μαζί είχαν σχηματίσει τη λεγόμενη «τριάδα της φωτιάς», η Μέγκι Ντρίο εξήγησε ότι συνεχίζει να παρακολουθεί το παιχνίδι λόγω αυτών των δύο.


Στο ερώτημα εάν ήταν ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των δύο, απάντησε καταφατικά και συμπλήρωσε: «Το ξέρουν και αυτές οι ίδιες. Σίγουρα η Μικαέλα και η Εύη δεν είναι τόσο κοντά όσο ήταν. Πλέον, είναι αδύναμες χωρίς εμένα. Ορισμένες φορές όταν θύμωνε η μία με την άλλη πήγαινα και τις έπιανα για να τα λύνουμε μεταξύ μας όλα».

Η Μέγκι πρόσθεσε ότι κάποιες παίκτριες έχουν αρχίσει να μιλούν σαν κι αυτήν για λόγους τηλεθέασης. «Το κάνουν για να μείνουν μέσα στο παιχνίδι», είπε και εξαπέλυσε πυρά κατά της Ξανθούλας. «Δε βλέπω να λέει μπροστά στην κάμερα όσα έλεγε από πίσω», ανέφερε.

Όταν ρωτήθηκε ποια παίκτρια θα ήθελε να δει στη θέση της νικήτριας, απάντησε χωρίς περιστροφές πως θα ήθελε να κερδίσει η Μαριάννα Παινέση.

Νεότερη Παλαιότερη