18χρονος ο φονιάς του Μάριου στην Καβάλα


Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 18χρονου στην Καβάλα. Φίλος του θύματος ο δράστης 
Εξιχνιάστηκε σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση δολοφονίας του 18χρονου αλβανικής καταγωγής που βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης νεκρός από σφαίρα στο κέντρο της Καβάλας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δράστης της δολοφονίας είναι ένας συνομήλικος άνδρας, επίσης αλβανικής καταγωγής, ο οποίος προσήχθη και ανακρίθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας στην Ασφάλεια Καβάλας.

Ο φερόμενος ως δράστης ισχυρίστηκε ότι είναι φίλος του θύματος και τον σκότωσε κατά λάθος, καθώς το πιστόλι που κρατούσε εκπυρσοκρότησε, ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε προηγηθεί καυγάς μεταξύ των δύο ανδρών.

Σύμφωνα με νεότερη εκτίμηση του ιατροδικαστή το θύμα έφερε τραύμα στο στήθος και όχι στην πλάτη όπως είχε γίνει αρχικώς γνωστό.
 Το τραύμα ήταν διαμπερές, διέτρησε τον πνεύμονα, το θύμα επιχείρησε να τρέξει αλλά λίγα δευτερόλεπτα αργότερα κατέρρευσε. Το όπλο που χρησιμοποιήθηκε ήταν πιστόλι σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο οποίος είπε ότι το θύμα αιφνιδιάστηκε και ότι σίγουρα γνώριζε τον δράστη.

Η κηδεία του 18χρονου, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή καθώς αναμένονται συγγενείς του από το εξωτερικό.
Το θύμα, ο 18χρονος Μάριος, σε φωτογραφία του από το προφίλ του σε social media


Νεότερη Παλαιότερη