Θεσσαλονίκη : Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης πιτσαρίας, που "σάπισε" στο ξύλο ντελιβερά

Τον χτύπησε με σιδερογροθιά και τον οδήγησε στο νοσοκομείο 
Το περιστατικό κατήγγειλε το θύμα στην αστυνομία
Στη σύλληψη ενός 36χρονου, ο οποίος φέρεται να είχε χτύπησε άγρια έναν 33χρονο πρώην υπάλληλό του, διανομέα στο κατάστημα εστίασης που διατηρεί στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, προχώρησε η αστυνομία. Ειδικότερα και σύμφωνα με το μέλος της διοίκησης του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού Πιερίας και Χαλκιδικής και μέλος της Επιτροπής Αγώνα Διανομέων Θεσσαλονίκης, Μαργαρίτα Κουταλάκη, ο 33χρονος μέχρι πριν από λίγο καιρό και για 1,5 μήνα εργαζόταν ανασφάλιστος ως διανομέας στο κατάστημα εστίασης του 36χρονου.

Οταν ενημέρωσε το αφεντικό του, που βρισκόταν στην Ελβετία, ότι έπρεπε να λείψει λόγω ασθένειας, ο εργοδότης άρχισε να τον βρίζει χυδαία μέσω μηνυμάτων. Το αποτέλεσμα ήταν ο 33χρονος να φύγει από το μαγαζί.

Το βράδυ της Δευτέρας ο 33χρονος, ο οποίος στο μεταξύ έπιασε δουλειά σε άλλο κατάστημα εστίασης, ενεπλάκη σε τροχαίο με ελαφρές υλικές ζημιές έξω από το κατάστημα του 36χρονου. Μόλις τον είδε ο τελευταίος, του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπάει με γροθιές. Στη συνέχεια ο 36χρονος μπήκε στο κατάστημά του, πήρε μία σιδερογροθιά και χτυπούσε με αυτήν τον πρώην εργαζόμενό του, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την κ. Κουταλάκη, είναι το δεύτερο αντίστοιχο περιστατικό που σημειώνεται τους τελευταίους δύο μήνες στη Θεσσαλονίκη, αφού ιδιοκτήτης σουβλατζίδικου στην Τούμπα χτύπησε διανομέα – εργαζόμενό του και του προκάλεσε ζημιές στη μηχανή, επειδή άργησε να πάει τις παραγγελίες.

«Το κακό πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Δεν έχει κανένας εργοδότης το δικαίωμα να χτυπάει εργαζόμενο. Την Τετάρτη θα πραγματοποιήσουμε συνέλευση οι διανομείς, ώστε να αποφασίσουμε, πώς θα κινηθούμε νομικά και συνδικαλιστικά», είπε στο ethnos.gr η κ. Κουταλάκη.
Νεότερη Παλαιότερη