«A Wish Without Borders» : Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης

 «A Wish Without Borders», μια μαγική βραδιά για τα παιδιά
από το Σύλλογο Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης 
& το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «A Wish Without Borders» που διοργάνωσαν από κοινού τα σωματεία «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα» Θεσσαλονίκης και το «Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)» στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Porto Palace.
Σκοπός της φιλανθρωπικής εκδήλωσης  «A Wish Without Borders» ήταν να συγκεντρωθούν έσοδα για να εκπληρωθεί από το «Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) η Ευχή του Γιώργου, 16 ετών, που όνειρό του είναι να επισκεφτεί τη Ρεάλ Μαδρίτης και να γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, προσφέροντας έτσι, χαρά, δύναμη και κουράγιο σε αυτόν και την οικογένειά του! 
Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Porto Palace, το κοινό αγκάλιασε με θέρμη την εκδήλωση «A Wish Without Borders» και συνέβαλε με την  παρουσία του και την ενεργή συμμετοχή του στο να γίνει η Ευχή του Γιώργου πραγματικότητα!
Οι εκπρόσωποι των δύο σωματείων Έφη Πεϊτσίνη (Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης) και Αναστασία Μανιά «Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), ευχαρίστησαν στις ομιλίες τους όλους όσοι συνέβαλαν στην υπέροχη βραδιά και γενικά συνδράμουν στο ιδιαίτερο έργο τους, μια προσφορά ετών, μια κοινωνική δράση που απαλύνει τον ανθρώπινο πόνο και δίνει δύναμη και ελπίδα. 
Κατά τη διάρκεια του Δείπνου η πρέσβειρα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) Φαίη Σκορδά  μίλησε για το Πρόγραμμα «Υιοθεσία Ευχής», όλα τα έσοδα του οποίου  διατίθενται για την εκπλήρωση ευχών που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τη ζωή παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες καθώς το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος έχει εκπληρώσει  περισσότερες από 2.000 ευχές και δέχεται καθημερινά αιτήματα από παιδιά που δοκιμάζονται.
Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν όταν τα παιδιά που έζησαν την εμπειρία της Ευχής, με την καθοδήγηση του ηθοποιού Σταύρου Ζαλμά, μοιράστηκαν με το κόσμο, τις προσωπικές τους εμπειρίες και τα συναισθήματά τους, μετά την εκπλήρωση των Ευχών τους. 






Νεότερη Παλαιότερη