Άγρια σφαγή κρατούμενου, μέσα στις φυλακές

Άγρια σφαγή κρατούμενου, μέσα στις φυλακές
Νεκρός έπεσε μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού ο Αλβανός κακοποιός που είχε τραυματίσει 14 άτομα σε μπαρ στο Μικρολίμανο το 2014. Ήταν κατηγορούμενος και για την απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου Αντωνόπουλου. Είχε κατηγορηθεί και ως ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.
Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση της δολοφονίας αλβανού κρατούμενου στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο Αρμπερ Μπάκο είχε μεταχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού πρόσφατα από τις φυλακές Χανίων καθώς ξεκινάει η δίκη για την δολοφονία Ζαφειρόπουλου. Και σε αυτή την υπόθεση ο κακοποιός κατηγορήθηκε ως ο ηθικός αυτουργός. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ίσως μέλη αντίπαλης ομάδας ανθρώπων της νύχτας γνώριζε για την μεταγωγή αυτή και έτσι έστησε ενέδρα στον Αρμπερ Μπάκο στην πέμπτη πτέρυγα των φυλακών.

Κατά πολλούς υπήρχε συμβόλαιο θανάτου εναντίον του Αρμπερ Μπάκο. Ο Αλβανός είχε κατηγορηθεί και ως ο ηθικός αυτουργός της απόπειρας δολοφονίας γνωστού νονού της νύχτας μέσα στις φυλακές.Όλα δείχνουν ότι η σημερινή αιματηρή συμπλοκή δεν ήταν τυχαία, αλλά μια οργανωμένη δολοφονία.

Ποιος ήταν ο Μπάκο – Ο άνθρωπος που έσπειρε τον τρόμο στο Μικρολίμανο
Ο Αρμπέρ Μπάκο ήταν γνωστός με τα ψευδώνυμα “Ταμτάκος” και “Μάικλ” τόσο στη φυλακή, όσο και τον υπόκοσμο. Από το 2009, όταν μπήκε φυλακή, είχε δείξει τον χαρακτήρα του, προσπαθώντας να δημιουργήσει μέσα στη φυλακή ομάδες, των οποίων θα ηγείτο ο ίδιος. Για το λόγο αυτό τον έδιωξαν από τον Κορυδαλλό και τον μετέφεραν στις φυλακές Τρικάλων, όπου έκανε τα ίδια και έτσι τον πήγαν στις φυλακές Δομοκού και τέλος στο Μαλανδρίνο, από όπου αποφυλακίστηκε.
Στο νυχτερινό μαγαζί “Έτσι απλά Ελληνάδικο”, ο Αλβανός μακελάρης πήγε για πρώτη φορά και εκεί βρέθηκε με άλλους δύο συνεργούς, οι οποίοι ήταν εριστικοί με τους πελάτες και τον ιδιοκτήτη. Η εκτίμηση των αρχών είναι ότι λόγω των ηγετικών τάσεων που είχε και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στις άλλες επιθέσεις έβγαιναν οι συνεργοί του μπροστά, αποφάσισε να πάρει την πρωτοβουλία για να γίνει αυτός ο αρχηγός της ομάδας.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλβανός κακοποιός μπήκε στο ταξί με το καλάσνικοφ. Ο ίδιος υποστήριξε ότι το έχει πετάξει, αλλά η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο να το έχουν πάρει συνεργοί του. Παράλληλα, εξετάζεται η πιθανότητα να έχουν κρύψει όλα τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στις επιθέσεις.


Υπενθυμίζουμε ότι ο 31χρονος κακοποιός επιτέθηκε με καλάσνικοφ στο μαγαζί “Έτσι απλά Ελληνάδικο” στο Μικρολίμανο, τα ξημερώματα ενός Σαββάτου του Νεομβρίου του 2014, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 14 άνθρωποι. Από θαύμα και από την αντίδραση ενός 39χρονου και του DJ του μαγαζιού, δεν υπήρχαν νεκροί. Αυτό λένε άνθρωποι που έζησαν τον τρόμο από τις σφαίρες του Αλβανού κακοποιού.

Ο Μπάκο ήταν στο μαγαζί μαζί με άλλα δυο άτομα. Εκείνοι ήταν εριστικοί με τους πελάτες, έσπρωχναν και στραβοκοιτούσαν τον κόσμο. Εκείνος, αντίθετα, ήταν ήρεμος. Μίλησε με δυο κοπέλες, μια από τους πελάτες και μια χορεύτρια.

Το προσωπικό του μαγαζιού λέει πως δεν ήταν μεθυσμένος. Αντίθετα, η ομιλία του ήταν σταθερή και έδειχνε έναν άνθρωπο που ήξερε ακριβώς τι έκανε. Δεν υπήρξε κανένα επεισόδιο στο μαγαζί. Ο δράστης μίλησε, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, για αρκετή ώρα στο κινητό του έξω από το μαγαζί. Έφυγε και ξαφνικά επέστρεψε με το Καλάσνικοφ στα χέρια.


Ο πρώτος που τον είδε να πλησιάζει οπλισμένος ήταν ο 39χρονος τραυματίας. Μπήκε μπροστά του χωρίς να το σκεφτεί, ύψωσε τα χέρια και κλείνοντας την είσοδο του είπε: “Ώπα μεγάλε, τι πας να κάνεις;” Ο 31χρονος όμως ήταν αποφασισμένος. Δεν μίλησε.
Τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής και μπήκε μέσα στο μαγαζί. Επόμενος “στόχος” του ο ντι τζέι. Τον πυροβόλησε για να σταματήσει να παίζει μουσική και άρχισε να φωνάζει “πουτ@@@ς θα σας σκοτώσω όλους για να με θυμάστε“.

Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, ο δράστης ήταν τόσο ψύχραιμος και αποφασισμένος που πυροβολούσε με σταθερό χέρι και αλλάζοντας και γεμιστήρα. Όπως είπε ένας από τους πελάτες του μαγαζιού “αν δεν έμπαινε μπροστά ο 39χρονος και δεν του έβαζε μπροστά το πάσο αλλά και αν ο dj δεν του πετούσε ένα τασάκι με σκοπό να τον τραυματίσει, θα θρηνούσαμε θύματα“
Νεότερη Παλαιότερη